Date companie
 
 
 
 

Mama unei eleve din Tg. Jiu a furat de mai multe ori din geanta învățătoarei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : invatatoare, camere
 

A furat luni de zile din geanta învățătoarei, dar a fost prinsă cu ajutorul camerelor de supraveghere! Este vorba despre mama unei eleve de la Liceul Teologic din Târgu Jiu. Învățătoarea care predă la o clasă pregătitoare le-a povestit anchetatorilor că a observat în mai multe rânduri lipsa banilor din geantă. Ca să afle ce se întâmplă, conducerea unității de învățământ a montat o cameră video și, astfel, au surprins-o în flagrant pe mama elevei.

AMBIANȚĂ: "Fetița chiar o sã vadã ce face mama, cât timp vorbește cu ea. Fetița rãmâne acia, este geanta doamnei învãțãtoare. Fetița o privește, în timp ce mama umblã în geanta învãțãtoarei!"

AMBIANȚĂ: "A furat. Da. Învãțãtoarea ieșise din salã!"

GEORGE NEAGOE, purtător de cuvânt al IPJ Gorj: "Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au organizat un flagrant la unitatea de învãțãmânt, ocazie cu care a fost prinsã o persoanã de 33 de ani, mama unei eleve, dupã ce sustrãsese suma de 30 de lei din geanta învãțãtoarei."

GHEORGHE BENEGUI, dir. adj. al Liceului Teologic Tg. Jiu: "Dupã aceste imagini, am știut autorul și am anunțat organele de poliție, pentru cã ni se mai întâmplaserã furturile respective, chiar la noi din birou. (...) Am marcat banii și am fãcut un flagrant! (...) Atunci a recunoscut toate furturile, vreo 8 furturi repetate, cu sume de la 4 milioane pânã la 12 lei!"

Femeia este cercetată în libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițiștii de la Rutieră, dotați cu camere video ( 25 Ianuarie 2020 )

  Polițiștii însărcinați cu munca de teren vor avea tot timpul asupra lor camere video. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că s-au alocat peste 5 milioane de lei pentru achiziționarea a 9.000 de camere video...

 • 85 de camere dotate cu senzori vor fi montate în intersecțiile din București ( 6 Noiembrie 2019 )

  Măsuri pentru monitorizarea traficului în Capitală! 85 de camere video cu senzori vor fi montate în oraș. Primele 15 astfel de camere au fost deja plasate în intersecții. Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică...

 • Topârceanu, adaptat ( 16 Octombrie 2018 )

  Modificările din manuale, criticate vehement de cadrele didactice din țară! 

 • Bătaie între două învățătoare, într-o școală din județul Sibiu ( 18 Mai 2018 )

  Scene violente, în școala generală din Cornățel, județul Sibiu! Două învățătoare, care aveau neînțelegeri mai vechi, s-au luat la bătaie, în timpul orelor, în fața elevilor. În încăierare, una dintre învățătoare și-a chemat și fratele în ajutor.

 • O fostă învățătoare din Vaslui, omorâtă de nepotul ei ( 28 Februarie 2017 )

  Crimă șocantă la Vaslui. O fostă învățătoare în vârstă de 79 de ani a fost găsită moartă în casă, într-o baltă de sânge. Nepotul său în vârstă de 20 de ani a mărturisit că a ucis-o. Tânărul a stat două zile cu cadavrul în casă. Polițiștii au fost alertați de un vecin...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2