Date companie
 
 
 
 

Manelist înjunghiat de un interlop, la mall

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mall, manelist
 

Răfuială în parcarea unui mall din Arad! Un cântăreț de manele a fost înjunghiat de un interlop. Anterior, cei doi avuseseră o altercație într-o sală de jocuri de noroc din incinta complexului comercial. Cântărețul, în vârstă de 38 de ani, a jucat la un aparat de poker o sumă mare de bani, și se aștepta să prindă marele pot. Când a văzut că a tot crescut miza și avea șanse să câștige, interlopul s-a apropiat de cântăreț și i-a dat câteva palme, pentru a-l alunga și a-i lua locul. 

Un agent de pază a intervenit și i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului. Aici, agresorul a scos un briceag și l-a înjunghiat pe cântăreț în abdomen, iar pe agentul de pază, în vârstă de 23 de ani, l-a rănit cu lama în zona spatelui. Cântărețul rănit a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgență. Agresorul a fost arestat. Acesta are 45 de ani și este cunoscut cu antecedente penale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cu bicicleta prin mall ( 15 Decembrie 2016 )

  A confundat culoarele unui complex comercial cu pista pentru biciclete! Un tânăr din Târgu Jiu a intrat cu bicicleta într-un mall, fără să-i pese. S-a deplasat pe două roți printre magazine și clienți, ba chiar a intrat nestingherit într-un magazin, unde a dărâmat mai multe produse. 

 • Fiul lui Nicolae Guță, implicat într-un accident grav ( 14 Septembrie 2016 )

  Anchetă după accidentul în care a fost implicat unul dintre fiii manelistului Nicolae Guță, în apropiere de Târgu Jiu! Masina în care se afla Nicușor Guță a intrat pe contrasens și s-a izbit de cap de pod. Tânărul, dar și prietenul său care se afla cu el în mașină au fost răniți.

 • Scandal la Buzău, unde un proprietar de mall a blocat un drum de acces către terenurile agricole din zonă ( 26 Iunie 2016 )

  Scandal monstru la Buzău, după ce proprietarul unui mall a blocat drumul de acces spre mai multe terenuri agricole din zonă. Proprietarii terenurilor au cerut ajutorul poliției, dar degeaba! De trei ori au cerut proprietarii terenurilor agricole din cartierul Orizontului sprijinul polițiștilor ca să le asigure accesul către pământurile lor.

 • Împușcături într-un mall din Tg. Jiu ( 27 Noiembrie 2015 )

  Momente de coșmar într-un mall din Târgu-Jiu! Câțiva tineri s-au luat la ceartă din cauza unei datorii. La un moment dat, cearta a degenerat. Unul dintre ei a scos un pistol și a tras către tânărul care îi datora bani. Din fericire, acesta a reușit să se ferească și să fugă din calea atacatorului. Clienții s-au sperait de moarte și s-au ascuns care pe unde au putut, iar paznicii...

 • ”Bucureștiul... după ani și ani”, campania Național TV și Național24PLUS ( 13 Iunie 2014 )

  Vechile fabrici, din perioada comunistă, devenite amintire, la ora actuală! Dacă în epoca Ceaușescu, Bucureștiul devenise un imens centru industrial, cu o mulțime de fabrici și uzine, și blocuri muncitorești strict funcționale, construite cu scopul de a adăposti forța de muncă și atât, acum, la 24 de ani de la Revolutie cel mai mare oraș din România este împânzit de mall-uri și hipermarketuri. O întreagă rețea...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Sep. 2017

1 EUR = 4.5990 RON
0.0008
1 USD = 3.8373 RON
-0.0119
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2