Date companie
 
 
 
 

Manifestanți din întreaga țară, la mitingul organizat de USL în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : radu mazare, miting
 

Primarul Constanței, Radu Mazare, a făcut show, pe parcursul mitingului de protest organizat de USL la Arcul de Triumf, din Capitală. La manifestație au luat parte aproximativ 7000 de oameni, veniți din toate colțurile țării.

RADU MAZĂRE, primar, Constanța: " Dar ce e cu această costumație? E de revoluție. N-am spus că stăm așa până pleacă chiorul?!

Scandările la adresa puterii nu s-au oprit nici în timpul discursurilor rostite de liderii USL. Fundalul sonor a fost reprezentat de muzica rock.

AMBIANTA (lozinci pe acorduri de rock)

Alții, însă, au ales metode inedite de a protesta.

AMBIANTA: Ce simbolizează purcelul? Ce să simbolizeze? Înțelegeți ce vreți. Poate că este un leu.

În decor și-a făcut apariția și țapul.

AMBIANTA: Cine e țapul ispășitor? Băsescu, Băsescu

VOX participanta protest:"Veniturile sunt mici. Taxele s-au mărit"

AMBIANTA: A venit vaporu'/Ca să plece chioru'...

VICTOR PONTA, președinte PSD: " Îi salut pe cei care sunt români nu sunt viermi, nu sunt mahala, sunt români! Trebuie să ne angajăm că în această țară ai dreptul să îți spui supărarea, ai dreptul să ții cu un partid sau cu altul, ai dreptul de a trăi chiar dacă nu te cheamă Băsescu, Udrea, Boc."

CRIN ANTONESCU, președinte PNL: Domnule Băsescu, ultimul președinte comunist, pleacă! PLEACĂ, STRIGĂ TOȚI. Domnule Emil Boc, ultimul prim-ministru comunist al României, pleacă! Domnilor pdl-iști, udmr-iști și traseiști, plecați!

La microfonul Opoziției și-au mai strigat nemulțumirile actorul Mircea Diaconu și naistul Gheorghe Zamfir.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 • Miting în fața Guvernului ( 9 Aprilie 2019 )

  Un nou protest în fața Guvernului! Peste 2.000 de sindicaliști din Alianța Federațiilor din Industrie au venit în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și manifesta nemulțumirile față de condițiile actuale de muncă. 

 • Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august ( 9 August 2018 )

  Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest.

 • Incidente la mitingul PSD, evacuarea contramanifestanților și salubrizare după ( 10 Iunie 2018 )

  Imagini dezolante in fața clădirii Guvernului, după încheierea mitingului PSD. Participanții au lăsat în urmă munți de gunoaie, în special sticle goale și cartoane. Angajații de la Salubritate s-au mobilizat, însă, exemplar...

 • Mitingul Puterii, desfășurare de forțe împotriva statului paralel ( 10 Iunie 2018 )

  Peste 200.000 de membri și simpatizanți PSD s-au adunat, sâmbătă seară, în Piața Victoriei. Social-democrații au adus oameni din toate colțurile țării în București, cu scopul de a realiza cel mai mare miting făcut de un partid politic...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2