Date companie
 
 
 
 

Manifestații de amploare, la Târgu Mureș, pentru susținerea lui Raed Arafat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu mures, lumanari, Raed Arafat
 

Războiul din sănătate i-a scos pe români în stradă! Aproximativ 4500 de persoane din Târgu Mureș au participat la un marș de susținere a lui Raed Arafat. În drumul lor spre sediul SMURD, manifestanții au blocat circulația. Protestul a durat două ore și s-a desfășurat fără violențe.

AMBIANTA "Arafat, nu uita, Mureșul e de partea ta! Arafat, nu uita, noi suntem de partea ta!

Oamenii s-au strâns în centrul municipiului Târgu Mureș, acolo unde au aprins lumânări și au afișat pancarte pe care scria "Solidari cu SMURD" și "Raed Arafat, suntem alături de tine!". Protestatarii au strigat împotriva șefului statului.

AMBIANTA Jos Băsescu! Jos Băsescu!" "Vrem să trăim, nu vrem să murim!"

AMBIANTA Încă o revoluție, ultima soluție!

VOX: Am venit în calitate de fost pacient al SMURD-ului. SMURD-ul a pus Târgu Mureș pe harta țării (...) și pentru a transmite că un lucru bine făcut ar fi bine să rămână și pe viitor.

IOAN DAMASCHIN, șef, Poliția Municipală Târgu Mureș: " Mergem în mod pașnic pe circulație. Atâta tot. Este un lucru foarte pașnic, jandarmii au înconjurat toate persoanele care manifestă și desfășurăm activitățile de menținere a ordinii publice."

Un miting similar a avut loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Candele și flori, la Caracal ( 3 August 2019 )

  „Putea fi copilul meu”. Acesta a fost mesajul oamenilor care au venit din toată țara la Caracal, pentru a aprinde o candelă. Pelerinii spun că sunt cutremurați de modul în care a murit Alexandra Măceșanu. 

 • Aplicația, criticată pentru că nu a anunțat tornada din Călărași ( 2 Mai 2019 )

  Sistemul RO Alert este criticat dupa tornada de acum 2 zilei! Aplicația implementată de către Departamentul pentru Situații de Urgență a fost aspru criticată de cetățeni în ultimele zile.

 • Preot pedepsit de șefi, pe motiv că nu și-a făcut norma la vânzarea de lumânări ( 9 Octombrie 2015 )

  Caz incredibil, la Bacău! Un preot a fost mutat disciplinar în altă localitate pentru că nu ar fi vândut destule lumânări. Cel puțin așa susțin credincioșii care au protestat la Arhiepiscopie. Oamenii revoltați cer ca preotul să fie adus înapoi. Zeci de credincioși din Sărata au ieșit la protest, în apărarea duhovnicului.

 • Explozie puternicã într-un bloc din Târgu Mureș ( 13 Decembrie 2014 )

  Explozie devastatoare la Târgu Mureș! Un copil de zece ani și o femeie au fost răniți, în urma unei deflagrații care a distrus aproape în întregime un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din cartierul Mureșeni. 

 • Târgoviștenii au mers pe "Calea Luminii", de Joia Mare ( 3 Mai 2013 )

  Manifestare unică în țară, pe bulevardul central din Târgoviște, de Joia Mare! Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești a fost luminată, joi seară, de cele peste 2000 de lumânări aprinse în cadrul proiectului artistic "Calea Luminii", pe o distanță de un kilometru și jumătate, din capătul Bulevardului Carol I, până la vechea gară a Târgoviștei. Proiectul a fost gândit și coordonat de artistul dâmbovițean Mihai Șerbănescu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2