Date companie
 
 
 
 

Manifestații de amploare, la Târgu Mureș, pentru susținerea lui Raed Arafat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu mures, lumanari, Raed Arafat
 

Războiul din sănătate i-a scos pe români în stradă! Aproximativ 4500 de persoane din Târgu Mureș au participat la un marș de susținere a lui Raed Arafat. În drumul lor spre sediul SMURD, manifestanții au blocat circulația. Protestul a durat două ore și s-a desfășurat fără violențe.

AMBIANTA "Arafat, nu uita, Mureșul e de partea ta! Arafat, nu uita, noi suntem de partea ta!

Oamenii s-au strâns în centrul municipiului Târgu Mureș, acolo unde au aprins lumânări și au afișat pancarte pe care scria "Solidari cu SMURD" și "Raed Arafat, suntem alături de tine!". Protestatarii au strigat împotriva șefului statului.

AMBIANTA Jos Băsescu! Jos Băsescu!" "Vrem să trăim, nu vrem să murim!"

AMBIANTA Încă o revoluție, ultima soluție!

VOX: Am venit în calitate de fost pacient al SMURD-ului. SMURD-ul a pus Târgu Mureș pe harta țării (...) și pentru a transmite că un lucru bine făcut ar fi bine să rămână și pe viitor.

IOAN DAMASCHIN, șef, Poliția Municipală Târgu Mureș: " Mergem în mod pașnic pe circulație. Atâta tot. Este un lucru foarte pașnic, jandarmii au înconjurat toate persoanele care manifestă și desfășurăm activitățile de menținere a ordinii publice."

Un miting similar a avut loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Raed Arafat susține că autoritățile nu și-ar dori un lockdown total ( 13 Martie 2021 )

  Raed Arafat susține că autoritățile nu au în plan instituirea unui lockdown total! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că decizia limitării circulației după ora 22:00 a fost luată pentru a limita întâlnirile dintre oameni și subliniază că în alte state, ora de intrare în casă este mult mai devreme comparativ cu țara noastră.

 • Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid-19 ( 11 Ianuarie 2021 )

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-COVID! Raed Arafat a mers la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitală.

 • Candele și flori, la Caracal ( 3 August 2019 )

  „Putea fi copilul meu”. Acesta a fost mesajul oamenilor care au venit din toată țara la Caracal, pentru a aprinde o candelă. Pelerinii spun că sunt cutremurați de modul în care a murit Alexandra Măceșanu. 

 • Aplicația, criticată pentru că nu a anunțat tornada din Călărași ( 2 Mai 2019 )

  Sistemul RO Alert este criticat dupa tornada de acum 2 zilei! Aplicația implementată de către Departamentul pentru Situații de Urgență a fost aspru criticată de cetățeni în ultimele zile.

 • Preot pedepsit de șefi, pe motiv că nu și-a făcut norma la vânzarea de lumânări ( 9 Octombrie 2015 )

  Caz incredibil, la Bacău! Un preot a fost mutat disciplinar în altă localitate pentru că nu ar fi vândut destule lumânări. Cel puțin așa susțin credincioșii care au protestat la Arhiepiscopie. Oamenii revoltați cer ca preotul să fie adus înapoi. Zeci de credincioși din Sărata au ieșit la protest, în apărarea duhovnicului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2