Date companie
 
 
 
 

”Maratonul culorilor, pe Șoseaua Kiseleff

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maraton, liceeni, participanti, kiseleff, grow
 

Alergatul poate fi și distractiv! 3.500 de oameni au "prins culoare", sâmbătă, pe parcursul maratonului desfășurat pe Șoseaua Kiseleff din Capitală. Cât a durat maratonul, traficul a fost restricționat, între Arcul de Triumf și Piața Victoriei. Pentru o atmosferă cât mai atractică, la maratonul la care au participat oameni de toate vârstele, organizatorii au folosit peste 6 tone de pudră colorată și multă muzică.


VOX ”Am venit în gașcă mare, că merită!”

VOX ”- Am verde, galben, roz, mov, toate culorile! N-am mai participat, e prima oară, dar m-am distrat super! - Câți ani ai? - 11.”

VOX ”Toată lumea trebuie să facă mișcare! Și ea, trebuie să fie învățată de mică!”

VOX ”- E bine că e înainte de școală și ne mai distrăm și noi! - Ce, ești la liceu? - Da! Am trecut a 12-a. - Și ai venit acum, înainte de bac, să te distrezi? - Da!”

Axat mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție, evenimentul este o cursă necronometrată, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

RADU CONDREA, organizator ”Oamenii vin doar să se distreze. Pleacă îmbrăcați în alb, iar pe traseu trec prin patru puncte de culoare. Taxa de participare a pornit de la 60 ron, dacă te înscriai din timp, iar în ultimele zile taxa a fost de 85 ron.”

IRINA IONESCU, coordonator evenimente ”Un procent din taxa de înscriere merge către proiectul educațional "Grow", dedicat liceenilor.”

Un american din Arizona a inventat cursa colorată, iar, până acum, peste un milion de alergători au luat startul în toata lumea. În România, maratonul se află la a patra ediție din acest an.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la maratonul de la Cercul Polar ( 9 Martie 2019 )

  Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la „6633 Arctic Ultra”, cel mai dur maraton din lume, desfășurat la Cercul Polar! Potrivit informațiior oferite de echipa care îl însoțește, Avram Iancu conduce cursa, alături de irlandezul Patrick O’Toole.

 • Peste 19.000 de alergători, la maratonul București ( 14 Octombrie 2018 )

  Peste 19.000 de alergatori au luat startul in acest weekend la Bucharest Maraton. Dacă prima zi a evenimentului a fost dedicată copiilor și adolescentilor, în cea de-a doua a venit rândul adulților. Realizatorul Matinalului Efervescent de la Național Fm, Mihai Găinușă are experiența acestor concursuri și stie că antrenamentul, de câteva ori pe săptămână, este foarte important.

 • Miting uriaș organizat de PSD în București ( 9 Iunie 2018 )

  Capitala României sub asediul manifestațiilor de stradă organizate astăzi, manifestații care vor culmina cu uriașul miting PSD, de la ora 20.00, din Piața Victoriei. Peste 200.000 de oameni sunt așteptațila mitingul din Piața Victoriei, care...

 • Maratonul Internațional București 2016, peste câteva zile ( 3 Octombrie 2016 )

  Pasionații de alergare sunt așteptați la Maratonul Internațional București, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. La evenimentul ajuns la a noua ediție sunt așteptați concurenți din toată lumea, între care alergători de elită din Ucraina, Kenya și Maroc. Înscrierile pentru adulți vor avea loc...

 • Cursă prin noroi, cu mascați din trupele speciale ( 13 Iunie 2016 )

  Cursă prin noroi, la propriu! Vorbim despre Ultimate Mudness, o cursă organizată în satul Ordoreanu, comuna Clinceni, pe malul râului Argeș, la care au participat și mascații din cadrul serviciului de acțiuni speciale al Poliției Române. Despre Ultimate Mudness organizatorii spun că este mai mult decât o cursă de alergare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2