Date companie
 
 
 
 

Marele câștigător la Loto 6 din 49 s-a prezentat pentru a-și ridica banii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : loto, premiu
 

Premiul loto a fost ridicat! Câștigătorul din Galati al celor peste 8,5 milioane de euro la Loto 6 din 49 s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-și ridica banii. Acesta nu și-a dezvăluit identitatea, însă stim că are aproximativ 50 de ani și joacă la loto de mai bine de 20 de ani. De fiecare dată aceleași numere, cu o semnificație personală.

ANDREI MOȚOC, director filiala Loteria Română din Galați: "Este un jucător fidel al 6 din 49. joacă aceleași nr de peste 20 de ani. Acestea reprezentând date de naștere, presupun. semnifică ceva personal pentru dumnealui. (...) a vrut să rămână confidențială identitatea dumnealui. (...) a avut un slogan către jucătorii loto. să fie perseverenți și jucați mereu. cred că asta este cheia succesului. (...) și-a luat cec-ul de la loterie, urmează să și-l depună în bancă să-și încaseze banii."

Acesta este cel de-al șaselea mare premiu obținut de un gălățean. Precedentul a fost câștigat în iunie 2009 de un maistru militar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați. După câștigarea celor peste 11 milioane de euro, acesta s-a mutat în localitatea 2 Mai, județul Constanța, unde și-a cumpărat o vilă și și-a făcut o pensiune. Valoarea totală a premiilor care au ajuns la Galati este de peste 33 milioane euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Se redeschid agențiile Loto ( 13 Iunie 2020 )

  Agențiile Loteriei Române se redeschid, luni, iar primele trageri loto vor avea loc în 21 iunie. Odată cu redeschiderea agențiilor, se reia și plata câștigurilor, care a fost suspendată încă din 25 martie.

 • Șoferii fără abateri în 2019, premiați ( 21 Mai 2020 )

  Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată...

 • Teodorovici vrea să ia bani de la Loto, pentru spitale și școli ( 17 Iunie 2018 )

  Bani de la Loto pentru spitale și școli. Ideea aparține ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, care a anunțat că va avea o discuție, săptămâna viitoare, cu șeful Loteriei Române. Împreună, vor analiza care sunt cele mai bune...

 • Emisiunea "Opriți timpul", premiată ( 30 Martie 2017 )

  Emisiunea "Opriți timpul!", de la Național TV, premiată la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, editată de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România! 

 • 2015, fără noroc la LOTO 6/49 ( 20 Decembrie 2015 )

  Anul 2015 s-a dovedit fără noroc pentru jucătorii împătimiți la LOTO. Luna aprilie a fost singura în care un norocos a ghicit toate numerele câștigătoare la extragerea 6/49 și a intrat în posesia premiului în valoare de 13.500.000 de lei. Din mai și până acum, banii au tot fost reportați, astfel că, acum, potul cel mare trece de 29.000.000 de lei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2