Date companie
 
 
 
 

Maximilian a ridicat zeci de oameni în picioare cu piesele lui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacol, Maximilian
 

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat bureștenii au mers pe Insula Fundeni pentru a se relaxa și pentru a asculta muzică bună! Maximilian a ridicat zeci de oameni în picioare cu piesele lui.

OANA PASCARU, reporter
"Spectacol de zile mari dumincă seara pe insula Fundeni. Bucureștenii s-au adunat cu mic cu mare pentru a vedea concertul susținut de Maximilian în aer liber după mai bine de 3 luni de pandemie."

AMBIANȚĂ MAXIMILIAN

Artistul Maximilian le-a pregătit fanilor suprize pentru viitor.

MAXIMILIAN, artist
"Am un album pregătit și încă nu sunt hotărât când îi dau drumul, nu știu când e momentul cel mai bun, o să vedem probabil în toamnă."

Organizatorii se bucură de succesul dorit mai ales că au muncit zi și noapte pentru ca evenimentul să iasă ca la carte.

MARIUS CHINA, organizator

"Artiștii sunt foarte fericiți pentru că în primul rând pot să își desfășoare activitatea, pot urca pe scenă și pot să cânte. Este foarte greu să treci print-un moment în care nu ai voie să îți desfășori activitatea, să faci ceea ce îți place. Spectacolele vor fi până pe data de 3 și 4 octombrie în fiecare weekend."

Vox: "De abia am așteptat, imediat ce s-au liniștit puțin apele, să ieșim la un eveniment. Ați venit cu fetița? Cu fetița, cu soțul."

Biletele pentru următoarele concerte pot fi achiziționate online. Partenerii media ai evenimentelor muzicale de pe Insula Fundeni sunt Național TV, Național 24 PLUS, Favorit TV și Național FM.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2