Date companie
 
 
 
 

"Meciul" dintre Doroftei si barmanul care sustine ca a fost batut de pugilist se complica

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, doroftei, probe, barman, certificat, medico, legal
 

Se complică lucrurile pentru Leonard Doroftei. Barmanul care susține că ar fi fost pus la pământ de sportiv spune că are probe. Mai mult, bărbatul vrea sã-și scoatã certificat medico-legal. A și depus o plângere la poliție. Doroftei neagă acuzațiile și a plusat și el cu o reclamație.

DANIEL RADU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Prahova "La Politie a fost înregistratã o plângere, depusã de un tânãr care sustinea cã angajatorul l-a lovit, ca urmare a unei discutii contradictorii."

Scandalul a pornit de la o banalã sticlã de apã mineralã. Doroftei spune cã barmanul a vândut apa, fãrã sã o înregistreze în casa de marcat. Angajatul spune, insa, ca a scos bon pentru respectiva sticlã, dar l-a aruncat la gunoi. Barmanul spune cã Doroftei s-ar fi înfuriat si i-ar fi dat mai întâi o palmã, apoi un pumn în ficat.

DANIEL RADU, purtãtor de cuvânt IJP Prahova "Vor fi efectuate audieri ale pãrtilor implicate, ale martorilor, se vor lua probe pentru a se elucida cauzele."

În cazul în care va fi gãsit vinovat, Doroftei riscã, în cel mai bun caz, o amendã si în cel mai rãu, o pedeapsã cu închisoarea de la trei luni la doi ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Certificatele digitale europene COVID-19, disponibile și pentru români ( 1 Iulie 2021 )

  Românii pot obține certificate digitale europene COVID-19 accesând platforma securizată https://certificat-covid.gov.ro, în opt pași. Potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale, timpul de generare...

 • Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal Awards ( 4 Iunie 2021 )

  Elitele avocaturii românești, premiate, joi seară, în cadrul celei de-a patra ediții a galei Romanian Legal Awards! 30 de trofee au fost acordate anul acesta, pentru a răsplăti eforturile, inovația...

 • Asociația Școlilor Particulare atacă în instanță închiderea școlilor si grădinițelor ( 30 Octombrie 2020 )

  Asociația Școlilor Particulare cere în instanță redeschiderea tuturor unităților de învățământ și grădinițelor particulare și de stat închise prin hotărâri ale comitetelor județene pentru situații de urgență.

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2