Date companie
 
 
 
 

Medicii au confundat muscatura unei insecte, cu zona zoster

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pacient, rovinari, zona, zoster, muscatura, insecta
 

A fost tratat de Zona Zoster, deși simptomele fuseseră provocate de înțepătura unei insecte veninoase. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, care, după două zile petrecute în Spitalul din Rovinari, a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Aici, a continuat coșmarul. Bolnavul a fost plimbat între secții, aprimit diagnosticul greșit de Zona Zoster și a fost tratat ca atare. Într-un final, un medic și-a dat seama ce avea pacientul.

dr. SANDA MISCHIE, medic, secția "Medicalã" "-Putea fi scurtatã suferința pacientului, dacă venea direct la dumneavoastrã? -Nu pot să vorbesc decât de când a venit la mine, ne-am precipitat să concluzionăm."

După aproape cinci zile de plimbări și tratament greșit, pacientul nu mai putea fi tratat la Târgu Jiu și a fost trimis la Craiova, iar de acolo a fost transportat cu elicopterul la Institutul Matei Balș din Capitală. Medicul care l-a tratat de Zona Zoster a refuzat să ofere explicații.

AMBIANTÃ "-Te rog frumos. -De ce nu vorbiți cu noi? -Vorbiți cu purtătorul de cuvânt."

Luna trecută, o tânăra, în vârstă de 17 ani, a decedat în spitalul județean Târgu Jiu, ca urmare a unui tratament administrat greșit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2