Date companie
 
 
 
 

Mii de oameni au iesit in strada in tara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : manifestatii, miting, lozinci
 

Filialele locale ale Partidului Social Democrat, care n-au reusit sa ajunga la mitingul din Bucuresti de la Arcul de Triumf, au organizat mai multe manifestatii în tara. Mii de oameni au iesit în strada si au strigat împotriva puterii.

AMBIANTA cu baloane si cu pancarta cu Va rugam sa ne scuzati nu producem cât furati. Jos Basescu !

La Pitesti, oamenii au venit pregatiti cu fluiere, afise si pancarte.

VOX: ,,La momentul asta sunt în jur de 3000 de manifestanti, la o solicitare sau o convocare a noastra de la o zi la alta."

AMBIANTA cu multimea care striga Jos Basescu

Peste doua mii de oameni au participat la mitingul organizat de PSD Vâlcea. Protestatarii au strigat lozinci împotriva presedintelui Traian Basescu.

AMBIANTA Jos guvernul !!! si pancarta cu Blonda, chioru si piticu, ne-au mâncat la toti venitu.

La Piatra-Neamt s-au strans peste 400 de oameni. Protestatarii au venit în centrul orasului chiar daca nu au avut autorizatie.

La Târgoviste, peste 1500 de oameni, la îndemnul PSD Dâmbovita, au iesit în strada si au scandat lozinci împotriva guvernului.

AMBIANTA protestatar incendiaza o fotografie

La Deva, PSD Hunedoara a reusit sa strânga în centrul orasului peste 600 de protestatari. Acestia au dat foc mai multor fotografii ale presedintelui Traian Basescu si au scandat lozinci împotriva guvernului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 • Miting în fața Guvernului ( 9 Aprilie 2019 )

  Un nou protest în fața Guvernului! Peste 2.000 de sindicaliști din Alianța Federațiilor din Industrie au venit în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și manifesta nemulțumirile față de condițiile actuale de muncă. 

 • Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august ( 9 August 2018 )

  Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest.

 • Incidente la mitingul PSD, evacuarea contramanifestanților și salubrizare după ( 10 Iunie 2018 )

  Imagini dezolante in fața clădirii Guvernului, după încheierea mitingului PSD. Participanții au lăsat în urmă munți de gunoaie, în special sticle goale și cartoane. Angajații de la Salubritate s-au mobilizat, însă, exemplar...

 • Mitingul Puterii, desfășurare de forțe împotriva statului paralel ( 10 Iunie 2018 )

  Peste 200.000 de membri și simpatizanți PSD s-au adunat, sâmbătă seară, în Piața Victoriei. Social-democrații au adus oameni din toate colțurile țării în București, cu scopul de a realiza cel mai mare miting făcut de un partid politic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2