Date companie
 
 
 
 

Mii de oameni au luat cu asalt sediul Direcției de Permise din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : aglomeratie, permise auto
 

Aglomerație la sediul Direcției de schimbări permise și inmatriculari auto din Capitala. Mii de oameni vor să-și schimbe vechile carnete de conducere cu unele noi înainte de 19 ianuarie, atunci când intră în vigoare modificările din Codul Rutier. Astfel, peste doua saptamani, permisele se vor putea reînnoi doar după vizita medicală. Autoritatile au decis să lucreze in plus in aceasta perioada, pentru a le elibera documentele tuturor solicitanților.

VOX: "-Când urma sã vã expire vechiul permis? -În 2018. -De ce v-ati grãbit sã-l schimbati? -Ne-a luat valul pe toti."

VOX: "Al meu expirã în 2014, dar am zis sã-l schimb acum, ca sã scap de balamuc atunci."

VOX: "Am venit sã mai fac si eu economie la niste bani, fiind gratuite analizele, urma sã le plãtesc dacã le fãceam."

Potrivit noului Cod Rutier, fișa medicală va fi obligatorie la preschimbarea permisului de conducere. Pentru conducătorii auto profesioniști, avizele medicale vor fi luate obligatoriu o dată la 5 ani, și nu la 10, așa cum se întâmplă în cazul șoferilor amatori.

VOX: "Dupã pãrerea mea este foarte bunã legea. Sunt foarte multe persoane care au nevoie de control medical."

VOX: "De la o vârstã trebuie verficati mai des oamenii. Consider cã de la 60 de ani trebuie verificati si mai des."

VOX: "Se poate întâmpla sã facã un accident si având permisul riscã sã se urce la volan si d-aia se întâmplã si accidente, nenorociri pe drumurile publice."

DAN MOSESCU, dir. Direcției de Permise și Înmatriculări București: "În 3 ianuarie 2012 am avut 30 de permise de conducere, in 3 ianuarie 2013 am avut 1.400 de permise de conducere. Am avut si o cerere de preschimbare a unui permis care expira in 2020."

Numărul celor care au solicitat un permis nou a crescut, astfel, cu 600 la sută în ultimele zile, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Aglomerație la mall ( 17 Iunie 2020 )

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 • Aglomerație de coșmar, la Vama Nădlac și în alte vămi ( 17 Mai 2020 )

  O nouă zi cu aglomerație infernală, în vămile românești! Anchetele epidemiologice au dus la formarea unor cozi uriașe de mașini și au mărit mult timpul de așteptare, șoferii fiind nevoiți să stea și 8 ore, pentru a trece...

 • Înghesuială mare la metrou, după introducerea noilor sisteme de acces ( 19 Iulie 2017 )

  Metrorex, greșeală cu repetiție! A fost aglomerație uriașă în această dimineață la stația de metrou Unirii, din cauza noului sistem de acces și a închiderii uneia dintre căile de acces, pentru modernizare.

 • Aglomerație la frontiere ( 14 Aprilie 2017 )

  Aglomerație la granițe! În ultimele 24 de ore, peste 211.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară. Valorile de trafic sunt cu aproximativ 68% mai ridicate față de o zi normală, când, în medie, trec granița 125.000 de oameni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2