Date companie
 
 
 
 

Mii de oameni au sărbătorit în stradă alegerea lui Iohannis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : manifestatii, miting
 

Natalia Manolescu: "Cu o diferență de aproximativ 10 procente, Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale, potrivit rezultatelor oficiale parțiale anunțate de BEC. Candidatul ACL, a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor, că "votul a decurs fenomenal" și le-a mulțumit tuturor românilor. Ba mai mult, acesta s-a alăturat celor aproape 6000 de manifestanți din Piața Universității care protestau fața de situația din Diaspora. Liderul PNL a venit neanunțat în mijlocul manifestanților, la scurt timp după ce Victor Ponta și-a recunoscut înfrângerea. "

Mii de oameni ai iesit în centrul Capitalei, pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale! Aproape 6.000 de sustinatori s-au strâns în Piata Universitatii. Înainte de sarbatoarea din piata, oamenii s-au adunat în fata guvernului si au încercat sa ajunga la sediul PSD, dar au fost opriti de jandarmi.

AMBIANTA

Asa a fost primit Klaus Iohannis în Piata Universitatii de simpatizanti. Liderul PNL a venit neanuntat în mijlocul manifestantilor, la scurt timp dupa ce Victor Ponta si-a recunoscut înfrângerea.


ALEXANDRA GEORGESCU, reporter: "Victor Ponta a declarat, duminică seară, că l-a sunat pe Klaus Iohannis pe care l-a felicitat pentru victorie. Acesta a mai adăugat că acceptă rezultatul, pentru că așa este normal într-o țară democratică și că poporul are întotdeauna dreptate. Întrebat dacă este adevărată informația conform căreia va demisiona din funcția de premier, Victor Ponta a spus că atât timp cât niciunul dintre colegii săi nu îi va cere asta, nu o va face. "

Înainte de a sarbatori victoria lui Iohannis, miile de oameni au iesit în strada pentru a protesta fata de situatia din Diaspora. Manifestantii au mers în fata sediului Guvernului si au încercat chiar sa forteze intrarea în sediul PSD, prin cordonul de jandarmi.

AMBIANTA

Mii de persoane au manifestat si în alte orase din tara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 • Miting în fața Guvernului ( 9 Aprilie 2019 )

  Un nou protest în fața Guvernului! Peste 2.000 de sindicaliști din Alianța Federațiilor din Industrie au venit în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și manifesta nemulțumirile față de condițiile actuale de muncă. 

 • Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august ( 9 August 2018 )

  Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest.

 • Incidente la mitingul PSD, evacuarea contramanifestanților și salubrizare după ( 10 Iunie 2018 )

  Imagini dezolante in fața clădirii Guvernului, după încheierea mitingului PSD. Participanții au lăsat în urmă munți de gunoaie, în special sticle goale și cartoane. Angajații de la Salubritate s-au mobilizat, însă, exemplar...

 • Mitingul Puterii, desfășurare de forțe împotriva statului paralel ( 10 Iunie 2018 )

  Peste 200.000 de membri și simpatizanți PSD s-au adunat, sâmbătă seară, în Piața Victoriei. Social-democrații au adus oameni din toate colțurile țării în București, cu scopul de a realiza cel mai mare miting făcut de un partid politic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2