Date companie
 
 
 
 

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici: Impozit forfetar, de la 1 ianuarie 2016

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Eugen Teodorovici
 

Se introduce impozitul forfetar de la 1 ianuarie 2016! Cel care a făcut anunțul a fost chiar ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. El a precizat că introducerea impozitului forfetar pentru industria turismului și HoReCa va fi aprobată de Parlament.

EUGEN TEODOROVICI, ministrul Finanțelor: "A fost o discuție și despre impozitul forfetar la fel foarte mult solicitat de către cei din piață. (...) A rămas ca până săptămâna viitoare dânșii să se uite din nou pe acest proiect de act normativ, această idee de impozit forfetar, și odată ce avem cu toții un punct de vedere comun, să încercăm în Camera Deputaților, unde Codul Fiscal este în dezbatere, să adăugăm acest amendament astfel încât de la 1 ianuarie să putem aplica, dacă acest lucru se dorește și, într-adevăr, acest lucru este benefic pentru economie, și impozitul forfetar".

Totodată, Guvernul a renunțat la impozitarea bacșișului. Eugen Teodorovici, a motivat decizia prin faptul că, deși taxarea bacșișului a fost introdusă la solicitarea mediului de afaceri, aplicarea măsurii ar fi fost extrem de dificilă.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2