Date companie
 
 
 
 

Plumb și Teodorovici, propuși interimari la Transporturi și Dezvoltare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Ianuarie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Rovana Plumb, Eugen Teodorovici
 

Premierul Viorica Dăncilă a transmis luni președintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor și Dezvoltării Regionale! Pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, a fost propusă Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Iar pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice este propus ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că s-a propus desemnarea miniștrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile. Guvernul a menționat că își înțelege pe deplin responsabilitățile guvernării și cele ce decurg ca urmare a preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene. Executivul precizează că așteaptă în continuare motivarea președintelui României cu privire la refuzul pentru propunerile înaintate anterior, de numire a miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării, așa cum prevede Constituția României și cum precizează deciziile Curții Constituționale. Reamintim că șeful statului. Klaus Iohannis, a anunțat la data de 4 ianuarie că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării și Transporturilor, respectiv Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bacșișul, pe nota de plată ( 15 August 2019 )

  De la 1 octombrie, bacșișul va fi trecut pe nota de plată! Potrivit proiectului pus în dezbatere pe site-ul Ministerului de Finanțe, operatorii economici sunt obligați să înmâneze clientului o nota de plată, înainte de a emite bonul fiscal.

 • Eugen Teorodorovici și-a exprimat dorința de a candida la prezidențiale ( 23 Iunie 2019 )

  Eugen Teodorovici se gândește la președinția României! Ministrul de Finanțe și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale ce vor avea loc la sfârșitul acestui an. 

 • Rovana Plumb, interimar la Educație ( 2 Octombrie 2018 )

  Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost desemnată ministru interimar al Educației, printr-un decret semnat de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a semnat totodată și decretul de revocare din funcție lui Valentin Popa, care și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Educației joia trecută. 

 • Rovana Plumb rămâne cu imunitate ( 17 Octombrie 2017 )

  Rovana Plumb rămâne cu imunitate. Plenul Camerei Deputaților a respins, marți, prin vot secret, solicitarea de aprobare a începerii urmăririi penale față de ministrul demisionar al Fondurilor Europene. Rezultatul votului a fost anunțat și în plen: au fost 284 de parlamentari prezenți, înregistrându-se 283 de voturi valabil exprimate, din care 184 ”împotrivă” și 99 ”pentru”.

 • Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici: Impozit forfetar, de la 1 ianuarie 2016 ( 16 Mai 2015 )

  Se introduce impozitul forfetar de la 1 ianuarie 2016! Cel care a făcut anunțul a fost chiar ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. El a precizat că introducerea impozitului forfetar pentru industria turismului și HoReCa va fi aprobată de Parlament.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2