Date companie
 
 
 
 

Rovana Plumb rămâne cu imunitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Rovana Plumb, deputati
 

Rovana Plumb rămâne cu imunitate. Plenul Camerei Deputaților a respins, marți, prin vot secret, solicitarea de aprobare a începerii urmăririi penale față de ministrul demisionar al Fondurilor Europene. Rezultatul votului a fost anunțat și în plen: au fost 284 de parlamentari prezenți, înregistrându-se 283 de voturi valabil exprimate, din care 184 ”împotrivă” și 99 ”pentru”.

"Mulțumesc tuturor colegelor și colegilor că au apărat azi prin vot principiile fundamentale ale statului de drept: separația puterilor în stat- întelegând că o hotărâre de guvern care are toate avizele nu poate face obiectul unei anchete penale."

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a susținut și în plenul Camerei Deputaților că este nevinovată în dosarul în care este acuzată de către DNA de complicitate la abuz în serviciu. Aceasta a spus că demersul procurorilor anticorupție este un abuz și o ”represiune nedreaptă” împotriva miniștrilor cu scopul ca PSD să fie scos de la guvernare.

Între timp, conform Administrației prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat demisiile miniștrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, precum și decretele de numire a înlocuitorilor acestora - Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor și Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2