Date companie
 
 
 
 

Cătălin Ivan denunță dubla măsură în politică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : deputati, adn, Catalin Ivan, PER
 

12 partide, ONG-uri și fundații s-au unit sub o singură platformă, Partidul Ecologist Român. Cătălin Ivan, fondatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, a explicat de ce adeziunea la PER reprezintă o soluție pentru cei care își doresc o Românie sănătoasă. "Avem nevoie de un un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa", spune fostul europarlamentar, care susține și ideea unui fond de solidaritate cu cetățenii, din partea partidelor politice parlamentare, mai ales acum în timpul pandemiei.

CĂTĂLIN IVAN, candidat PER, Camera Deputaților

"Este imposibil astăzi, pe legislația pe care o avem, ca un partid nou să intre în Parlament. Doar partidele parlamentare primesc subvenție - 181 milioane de lei primesc partidele parlamentare în acest an greu pentru români, în care s-au pierdut locuri de muncă, în care românii își simt viitorul pus în pericol. Singurii care au trăit foarte bine, care n-au avut nicio emoție, sunt cei din partidele parlamentare."

Cătălin Ivan susține că este nevoie de o voce pentru românul de rând, dar și o voce puternică a noastră, a tuturor, în Europa.

CĂTĂLIN IVAN, candidat PER, Camera Deputaților
"Eu nu sunt un eurosceptic. Eu nu cred că cei de la Bruxelles ne vor răul, problema mea este că noi nu ne vrem binele. Atâta timp cât trimitem incompetenți, oameni nepregătiți, noi nu ne vrem binele în Europa. Să nu uităm că avem mesaje despre suveranitatea acestei țări, pentru proiectul românesc în Europa."

Candidat pe listele PER pentru Camera Deputaților, la Iași, Cătălin Ivan subliniază că este momentul să se pună capăt dublei măsuri din politică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Himera educației online ( 5 Noiembrie 2020 )

  Himera învățământului online, subliniată de fostul europarlamentar Cătălin Ivan! În urma experienței sale ca membru în Comisia de învățământ a Parlamentului European, Cătălin Ivan avertizează în legătură cu consecințele negative asupra copiilor în cazul folosirii îndelungate a acestei forme de învățământ.

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • Deputații PSD care au făcut scandal în șaormerie suportă noi consecințe ( 8 Iulie 2020 )

  Imaginile cu scandalul din șaormerie, în care au fost implicați deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă, au apărut în spațiul public!

 • O nouă rută pentru migranți ( 1 Martie 2020 )

  O nouă criză a migranților amenință Europa. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan susține că a avertizat de câteva luni că Turcia se vede obligată să își deschidă porțile, arată cotidianul spaniol El Pais.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2