Date companie
 
 
 
 

Miting la Cluj-Napoca, în memoria victimelor atentatului terorist din Paris

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : miting, jesuischarlie
 

Miting la Cluj-Napoca, în memoria victimelor atentatului terorist din Paris! Peste 500 de tineri, majoritatea studenți francezi, au adus un omagiu jurnaliștilor de la Charlie Hebdo. Ei au marșaluit în tacere pe străzile orașului cu pancarte pe care scria deja celebrul "Je suis Charlie". 

VOX: "Ne-am reunit la initiațiva studenților de la medicină. Suntem aici pentru a arata că francezii sunt uniți, sunt împreună în acest eveniment tragic." 

VOX: "E foarte important să luptăm pentru libertatea noastră. România e cu noi astăzi și că în țara asta suntem toți Charlie." 

VOX: "Toată lumea este șocată și toată lumea numai despre asta vorbește." 

Tinerii au aprins și lumânări în memoria persoanelor ucise în atentat. 

VOX: "Sunt o mie de studenți francezi la Cluj care au fost afectați de acest gest criminal. Am primit la consulat la Cluj multe mesaje de susținere." 

Mitingul din Cluj-Napoca a durat aproximativ o oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 • Miting în fața Guvernului ( 9 Aprilie 2019 )

  Un nou protest în fața Guvernului! Peste 2.000 de sindicaliști din Alianța Federațiilor din Industrie au venit în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și manifesta nemulțumirile față de condițiile actuale de muncă. 

 • Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august ( 9 August 2018 )

  Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest.

 • Incidente la mitingul PSD, evacuarea contramanifestanților și salubrizare după ( 10 Iunie 2018 )

  Imagini dezolante in fața clădirii Guvernului, după încheierea mitingului PSD. Participanții au lăsat în urmă munți de gunoaie, în special sticle goale și cartoane. Angajații de la Salubritate s-au mobilizat, însă, exemplar...

 • Mitingul Puterii, desfășurare de forțe împotriva statului paralel ( 10 Iunie 2018 )

  Peste 200.000 de membri și simpatizanți PSD s-au adunat, sâmbătă seară, în Piața Victoriei. Social-democrații au adus oameni din toate colțurile țării în București, cu scopul de a realiza cel mai mare miting făcut de un partid politic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2