Date companie
 
 
 
 

Muncitor cu ziua, la 14 ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : zilier, adolescent
 

Un adolescent de 14 ani din localitatea Budeasa, județul Argeș a căzut de pe o schelă de la o înalțime de peste 4 metri. Copilul muncea cu ziua la construcția unei case.

AMBIANȚĂ: "S-a dezechilibrat și omul acesta s-a ținut de el."

Băiatul provine dintr-o familie săracă, unde singurul venit este alocația lui și a fratelui mai mare cu 3 ani. Cei doi sunt nevoiți să meargă cu ziua la muncă, pentru bani de mâncare și haine.

VOX, bunica băiatului: "Nu știam că se duce la muncă. Dacă știați îl lăsați? Nu îl lăsam, dar cine mă ascultă pe mine?

VOX, mama băiatului: "Când a fost ultima oară în vacanța? Cum adică în vacanta? Asta e vacanta lui, merge la muncă prin sat? Da!"

Părinții lui îi lasă să meargă să muncească cu ziua, iar ei stau acasă pentru a îngriji animalele. Proprietarul locuinței unde a avut loc accidentul neagă faptul că băiatul ar fi muncit la el pe proprietate și spune că doar tatăl l-ar fi ajutat din când în când.

VOX: "Lucram împreună la lucrare. Suntem prieteni și i-am cerut sprijinul. De la ce înalțime a căzut? Undeva pe la 4 metri jumătate."

VOX, medic: "Un pacient căzut de la înalțime cu un traumatism cranian sever."

Copilul este acum la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Starea lui de sănătate este stabilă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar ( 10 Septembrie 2020 )

  Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată...

 • Adolescent dispărut de acasă, dat în urmărire națională ( 24 Martie 2019 )

  Alertă în județul Gorj! Un adolescent în vârstă de 15 ani a dispărut de acasă, joi seară, după ce părinții i-au reproșat rezultatele slabe obținute la simularea Evaluării Națională. Mama lui l-a pedepsit luându-i telefonul mobil...

 • Beneficiarii ajutoarelor sociale, obligați să lucreze ca zilier ( 4 Noiembrie 2018 )

  Oamenii care preferă să trăiască din ajutorul social, dar fug de muncă, nu vor mai primi ajutor social. Prevederea se regăsește într-o inițiativă legislativă liberală, iar proiectul a fost depus deja la Senat. Astfel, cetățenii care...

 • Adolescent răpit, la Vaslui ( 6 Iulie 2018 )

  Caz de răpire, la Vaslui! Un adolescent de 15 ani a fost răpit de doi bărbați. El a fost luat cu forța ziua în amiaza mare, din mașina în care se afla alături de tatăl său, în timp ce era oprită la o trecere de pietoni.

 • Film documentar despre Valea Mare, în viziunea unui talentat adolescent ( 20 August 2017 )

  Un bucureștean de 17 ani demonstrează că tânăra generație nu a uitat satul românesc! Alexandru Marghescu, Andu cum îi spun apropiații, a realizat un film documentar despre satul bunicilor, Valea Mare, din județul Vâlcea. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2