Date companie
 
 
 
 

Municipalitatea va subventiona pretul gigacaloriei pentru familiile cu un venit sub 2.500 de lei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gigacaloria, sorin oprescu, pret bilet ratb
 

Municipalitatea va subventiona pretul gigacaloriei pentru familiile cu un venit sub 2.500 de lei, a declarat miercuri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, citat de AGERPRES.

Familiile care depasesc 2.500 de lei, adica mai mult de 600 de lei de persoana, vor plati gigacaloria cu 300 de lei. Ajutorul pentru Bucuresti este de aproximativ o mie de miliarde de lei vechi. În ceea ce priveste subventia pentru transportul în comun, edilul-sef a mentionat ca este posibil ca, din primavara, sa aprobe cresterea biletului de calatorie cu aproximativ 20 de bani. Este vorba despre diferenta de cost dintre pretul biletului de calatorie si pretul real al acesteia, care n-a fost prevazut în bugetul municipalitatii pâna la sfârsitul acestui an. Referitor la acest lucru, directorul general al RATB, Adrian Crit, a declarat recent ca, daca nu va acorda aceasta diferenta de pret Consiliul General, printr-o rectificare de buget, RATB mai poate functiona doar pâna la mijlocul lunii noiembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Gerul din februarie și prețul gigacaloriei au crescut facturile la întreținere ( 15 Martie 2012 )

  Gerul de luna trecută și scumpirile din ultima perioadă au făcut ca facturile la întreținere ale bucureștenilor să fie mai mari cu până la o treime față de ianuarie și cu aproape 70 la sută față de aceeași perioadă din 2011. Potrivit unei analize a Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat, prețul gigacaloriei era în februarie anul trecut de 124 de lei. In ultima lună de iarnă din acest an, gigacaloria a urcat la 169 de lei. La aceste costuri suplimentare se adaugă și un consum mai mare, pentru că temperaturile au coborât de câteva ori chiar sub -20 de grade Celsius.

 • Sorin Oprescu și Călin Murg s-au certat în cadrul ședinței de la Primărie ( 13 Decembrie 2011 )

  Scandal ca la ușa cortului la Primaria Capitalei! Edilul-șef, Sorin Oprescu, și-a iesit din fire și a părăsit sala chiar înainte de începerea ședinței convocată de el. Totul a început atunci când consilierul PDL Romeo Pop l-a întrebat pe Oprescu dacă firmele care l-au susținut în campania electorală din 2008 sunt implicate în afaceri cu medicamente și aparatură sanitară.

 • Parcarea de la Universitate, gata in mai ( 25 Noiembrie 2011 )

  Parcarea subterana cu 400 de locuri de la Universitate va fi gata în primavara anului viitor. Promisiunea a fost facuta de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a inspectat santierul. Lucrarea costa aproximativ 13 milioane de euro si ar fi trebuit finalizata în aceasta toamna.

 • Primăria Capitalei mai poate subvenționa căldura până în decembrie ( 18 Octombrie 2011 )

  Primăria Capitalei mai are bani pentru subvenția la căldură doar până la finalul anului. Anunțul a fost făcut chiar de edilul general, Sorin Oprescu. Soluția ar fi una singură: ștergerea penalităților la datoria istorică pe care RADET o are către Electrocentrale București. O măsură pentru care este nevoie de o cerere aprobată de consilierii generali si depusă apoi la Guvern.

 • Discutii despre protocol in cadrul USL ( 20 Septembrie 2011 )

  Anunțul surprinzător al conservatorilor, care-l vor susține pe Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Capitalei, nu-l îngrijorează pe actualul edil. Sorin Oprescu mai vrea un mandat, așa că în 2012 va candida ca independent, dar cu sprijinul USL.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2