Date companie
 
 
 
 

Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, musical
 

Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Musicalul „Parcul de Distracții” care a avut loc în acest weekend în Capitală a avut la bază o poveste fantastică, despre curajul de a păși singur pe un drum, înfruntând necunoscutul și depășind orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. Personajele principale ale spectacolului au fost doi frați, rămași în grija rudelor, după ce părinții lor au plecat să muncească. Ei descoperă în "Parcul de Distracții" o oglindire a lumii reale, un loc plin de muzică, bucurie, culoare dar și de pericole și nedreptăți, pe care o vor îmblânzi cu puritatea, inteligența și frumusețea lor.

Micii actori s-au comportat exemplar pe scenă și au dat dovadă de mult talent și profesionalism, fiind apreciați atât de spectatori, cât și de echipa spectacolului.

DANIEL BURCEA, actor
din video Sincron Daniel Burcea
"Am avut surpriza să văd niște profesioniști în jurul meu, să văd niște copii care au învățat foarte repede, ei lucrând la acest spectacol de aproape un an de zile, chiar un an și ceva, în care performează, cântă, dansează, interpretează și este o surpriză plăcută. Îmi dau seama că performanța se poate face de la orice vârstă."

DANA ROTARU, regizor

"Am pornit cu 31 de copii, pe care i-am învățat actorie, muzică, mișcare, după care s-a lucrat scenariul."
legat cu

"Copiii din spectacol, actorii noștri din spectacol, pentru ei este o super experiență că încetul cu încetul vor ajunge într-o zi actori profesioniști de teatru muzical."

VOX: "Cea mai minunată experiență pentru mine, e ceea ce vreau să fac în continuare. Simt o admirație așa de mare pentru acest proiect și pentru personajul pe care îl joc, muzică și tot... E totul superb!"

Realizat după un scenariu bine pus la punct de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, o regie a Danei Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, "Parcul de Distracții" prinde viață și aduce pe scenă un nou tip de spectacol, un show complet, interpretat live de copii, destinat atât celor mici, cât și părinților acestora.


Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • Un nou experiment al Laboratorul de Teatru DENS, la București ( 3 Iulie 2019 )

  Începe cel mai ambitios eveniment teatral al anului! Laboratorul de Teatru DENS oferă din nou cadrul ideal pentru ieșirea din rutină și pentru experiment. Laboratorul, inițiat în 2016, sub coordonarea lui Oleg Loevski, critic...

 • Talentații elevi de la Școala nr. 59 din București, la Sala Dalles ( 11 Iunie 2019 )

  Regal teatral pregătit de elevii Școlii Gimnaziale 59 "Dimitrie Sturdza" din Sectorul 6 al Capitalei, dar și demonstrații de gimnastică și spectacol de dansuri maghiare și rusești. Totul în onoarea olimpicilor școlii din Sectorul 6 al Capitalei...

 • Educația prin teatru, o soluție pentru zonele defavorizate ( 8 Aprilie 2019 )

  Educație prin teatru! „Pinocchio merge la școală” este un proiect de educație prin teatru care se adresează elevilor și cadrelor didactice din zone defavorizate cultural din capitală și mai multe județe. Astfel, inițiatorii vizează combaterea abandonului școlar și reducerea analfabetismului funcțional.

 • Festivalul Național de Teatru Școlar în limba spaniolă, la București ( 22 Februarie 2019 )

  A fost dat startul celei de-a XV-a ediții a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă! În cadrul competiției participă trupe de teatru din mai multe orașe ale României, de la secțiunile bilingve, româno-spaniolă.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2