Date companie
 
 
 
 

Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, musical
 

Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Musicalul „Parcul de Distracții” care a avut loc în acest weekend în Capitală a avut la bază o poveste fantastică, despre curajul de a păși singur pe un drum, înfruntând necunoscutul și depășind orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. Personajele principale ale spectacolului au fost doi frați, rămași în grija rudelor, după ce părinții lor au plecat să muncească. Ei descoperă în "Parcul de Distracții" o oglindire a lumii reale, un loc plin de muzică, bucurie, culoare dar și de pericole și nedreptăți, pe care o vor îmblânzi cu puritatea, inteligența și frumusețea lor.

Micii actori s-au comportat exemplar pe scenă și au dat dovadă de mult talent și profesionalism, fiind apreciați atât de spectatori, cât și de echipa spectacolului.

DANIEL BURCEA, actor
din video Sincron Daniel Burcea
"Am avut surpriza să văd niște profesioniști în jurul meu, să văd niște copii care au învățat foarte repede, ei lucrând la acest spectacol de aproape un an de zile, chiar un an și ceva, în care performează, cântă, dansează, interpretează și este o surpriză plăcută. Îmi dau seama că performanța se poate face de la orice vârstă."

DANA ROTARU, regizor

"Am pornit cu 31 de copii, pe care i-am învățat actorie, muzică, mișcare, după care s-a lucrat scenariul."
legat cu

"Copiii din spectacol, actorii noștri din spectacol, pentru ei este o super experiență că încetul cu încetul vor ajunge într-o zi actori profesioniști de teatru muzical."

VOX: "Cea mai minunată experiență pentru mine, e ceea ce vreau să fac în continuare. Simt o admirație așa de mare pentru acest proiect și pentru personajul pe care îl joc, muzică și tot... E totul superb!"

Realizat după un scenariu bine pus la punct de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, o regie a Danei Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, "Parcul de Distracții" prinde viață și aduce pe scenă un nou tip de spectacol, un show complet, interpretat live de copii, destinat atât celor mici, cât și părinților acestora.


Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2