Date companie
 
 
 
 

Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, musical
 

Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Musicalul „Parcul de Distracții” care a avut loc în acest weekend în Capitală a avut la bază o poveste fantastică, despre curajul de a păși singur pe un drum, înfruntând necunoscutul și depășind orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. Personajele principale ale spectacolului au fost doi frați, rămași în grija rudelor, după ce părinții lor au plecat să muncească. Ei descoperă în "Parcul de Distracții" o oglindire a lumii reale, un loc plin de muzică, bucurie, culoare dar și de pericole și nedreptăți, pe care o vor îmblânzi cu puritatea, inteligența și frumusețea lor.

Micii actori s-au comportat exemplar pe scenă și au dat dovadă de mult talent și profesionalism, fiind apreciați atât de spectatori, cât și de echipa spectacolului.

DANIEL BURCEA, actor
din video Sincron Daniel Burcea
"Am avut surpriza să văd niște profesioniști în jurul meu, să văd niște copii care au învățat foarte repede, ei lucrând la acest spectacol de aproape un an de zile, chiar un an și ceva, în care performează, cântă, dansează, interpretează și este o surpriză plăcută. Îmi dau seama că performanța se poate face de la orice vârstă."

DANA ROTARU, regizor

"Am pornit cu 31 de copii, pe care i-am învățat actorie, muzică, mișcare, după care s-a lucrat scenariul."
legat cu

"Copiii din spectacol, actorii noștri din spectacol, pentru ei este o super experiență că încetul cu încetul vor ajunge într-o zi actori profesioniști de teatru muzical."

VOX: "Cea mai minunată experiență pentru mine, e ceea ce vreau să fac în continuare. Simt o admirație așa de mare pentru acest proiect și pentru personajul pe care îl joc, muzică și tot... E totul superb!"

Realizat după un scenariu bine pus la punct de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, o regie a Danei Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, "Parcul de Distracții" prinde viață și aduce pe scenă un nou tip de spectacol, un show complet, interpretat live de copii, destinat atât celor mici, cât și părinților acestora.


Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • Un nou experiment al Laboratorul de Teatru DENS, la București ( 3 Iulie 2019 )

  Începe cel mai ambitios eveniment teatral al anului! Laboratorul de Teatru DENS oferă din nou cadrul ideal pentru ieșirea din rutină și pentru experiment. Laboratorul, inițiat în 2016, sub coordonarea lui Oleg Loevski, critic...

 • Talentații elevi de la Școala nr. 59 din București, la Sala Dalles ( 11 Iunie 2019 )

  Regal teatral pregătit de elevii Școlii Gimnaziale 59 "Dimitrie Sturdza" din Sectorul 6 al Capitalei, dar și demonstrații de gimnastică și spectacol de dansuri maghiare și rusești. Totul în onoarea olimpicilor școlii din Sectorul 6 al Capitalei...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2