Date companie
 
 
 
 

Național TV, în topul preferințelor românilor și în 2017

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : top, National TV
 

Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2017! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. În 2017, Național TV a fost a șaptea televiziune din România, din 62 de televiziuni monitorizate de prestigiosul institut american Kantar media, cu o audiență aproape dublă față de televiziunea publică.

De asemenea, Național TV a devansat din nou Prima TV, Antena Stars, TVR2, Realitatea TV, B1 TV sau Digi 24. In prime time, programul serii, Național TV s-a situat pe locul șase pe întreg anul, cu o medie de 350 000 de telespectatori în fiecare minut. La început de an vă promitem să vă fim alături cu cele mai bune filme, știri și programe de divertisment, așa cum v-am obișnuit.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Național TV, pe locul 6 din 72 de televiziuni ( 1 Ianuarie 2021 )

    Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2020! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și într-un an atipic, dominat de o criză sanitară care a adus schimbări importante pentru oamenii din lumea întreagă.

  • Național TV, locul 5, în privința publicului urban comercial, în prime-time ( 1 Ianuarie 2020 )

    Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2019! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. 

  • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

    Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

  • Moș Crăciun, întâmpinat cu poezii și colinde de către copii, la Centrul Național Media ( 18 Decembrie 2019 )

    Momente magice la Centrul Național Media! Moșul a venit tocmai de la Polul Nord cu tolba încărcată cu multe daruri pentru zeci de copii. Micuții l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și colinde, care mai de care mai frumoase, în studiourile Național TV. Moș Crăciun i-a întrebat pe cei mici dacă au ascutat de părinți, dacă au învățat bine la școală sau dacă s-au descurcat cum trebuie la grădiniță.

  • Ion Țiriac, detronat de un alt român, în topul bogătașilor ( 12 Septembrie 2019 )

    Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român! Omul de afaceri în vârstă de 80 de ani a fost detronat de un alt român, de numai 47 de ani. Cel ouțin așa rezultă din cel mai recent top al miliardarilor lumii, publicat de Forbes.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2