Date companie
 
 
 
 

Noi surprize la matinalul efervescent de pe Național FM, din ogradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nationalfm, oana, matinal, gainusa, colem, kamara, rares, ralflo
 

Matinalul efervescent de la Național FM a venit, astăzi, cu noi surprize! Ascultătorii, dar și internauții care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook, au avut parte de muzică bună și distracție.
 
OANA sdi MIHAI ”- Astăzi, a fost o zi plină, din nou, ca în fiecare zi a acestei săptămâni, în prispa casei noastre, Național FM. - De asta e frumos ce se întâmplă aici, pentru că, pe lângă locul minunat, că suntem în curte, că suntem la aer curat și rece, din ce în ce mai rece în diminețile astea, ne apropiem mai mult de invitații noștri.”

Tavi Colen, Kamara, Ralflo și Rareș, în aceeași notă de umor, ne-au dezvăluit planurile de viitor și ne-au încântat cu muzica lor.

TAVI COLEN, artist ”Asta cu planurile de viitor e... Viitorul apropiat este să mă duc acasă să mănânc, să beau o cafea, asta e viitorul apropiat. Viitorul îndepărtat ar însemna foarte multe și n-ai emisiune cât... destul timp ca să-ti povestesc. E să muncim, să ne simtem bine.”

Mâine, colegii noștri de la ”Matinal Efervescent” au și alți oaspeți de marcă, precum Emil Pantelimon, Corina Chiriac și Paula Seling. Se anunță o dimineață de vineri frumoasă, cu surprize plăcute pentru toată lumea. Vineri, între 8 și 10.30, ascultați Național FM și vizionați în direct pe Facebook.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2