Date companie
 
 
 
 

Noi surprize la matinalul efervescent de pe Național FM, din ogradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nationalfm, oana, matinal, gainusa, colem, kamara, rares, ralflo
 

Matinalul efervescent de la Național FM a venit, astăzi, cu noi surprize! Ascultătorii, dar și internauții care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook, au avut parte de muzică bună și distracție.
 
OANA sdi MIHAI ”- Astăzi, a fost o zi plină, din nou, ca în fiecare zi a acestei săptămâni, în prispa casei noastre, Național FM. - De asta e frumos ce se întâmplă aici, pentru că, pe lângă locul minunat, că suntem în curte, că suntem la aer curat și rece, din ce în ce mai rece în diminețile astea, ne apropiem mai mult de invitații noștri.”

Tavi Colen, Kamara, Ralflo și Rareș, în aceeași notă de umor, ne-au dezvăluit planurile de viitor și ne-au încântat cu muzica lor.

TAVI COLEN, artist ”Asta cu planurile de viitor e... Viitorul apropiat este să mă duc acasă să mănânc, să beau o cafea, asta e viitorul apropiat. Viitorul îndepărtat ar însemna foarte multe și n-ai emisiune cât... destul timp ca să-ti povestesc. E să muncim, să ne simtem bine.”

Mâine, colegii noștri de la ”Matinal Efervescent” au și alți oaspeți de marcă, precum Emil Pantelimon, Corina Chiriac și Paula Seling. Se anunță o dimineață de vineri frumoasă, cu surprize plăcute pentru toată lumea. Vineri, între 8 și 10.30, ascultați Național FM și vizionați în direct pe Facebook.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Chiștoacele de țigări, strânse de matinalii de la Național FM ( 17 Octombrie 2019 )

  Realizatorii emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă dau o mână de ajutor pentru a păstra un mediu înconjurător curat. Matinalii au ales zona Cotroceni și au strans chiștoacele de țigări aruncate pe spațiul verde și pe străzi.

 • Matinalul efervescent pleacă din ogradă și revine în studioul Național FM ( 20 Septembrie 2019 )

  Ultimă zi de distracție în aer liber, pregătiri de mutare în studio! Temperaturile neprietenoase îi alungă pe matinalii efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, împreună cu invitații lor, din ograda Centrului Național Media...

 • O nouă zi de ”Matinal Efervescent”, la Național FM ( 19 Septembrie 2019 )

  O nouă zi de distracție și muzică de calitate, la Național FM, din ograda Centrului Național Media. Gabi Guriță Nicolau și Leluț Vasilescu de la Compact B, Cornel Ilie, Ecaterine și Dimitri au fost alături de cei doi matinali...

 • Matinalul efervescent de la Național FM, o nouă zi ( 16 Septembrie 2019 )

  Matinalul efervescent de la Național FM aduce noi surprize, din ograda Centrului Național Media! Ascultătorii, dar și cei care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook, s-au bucurat de muzică bună, alături de Provincialii, dar...

 • Matinalul efervescent de pe Național FM continuă ( 13 Septembrie 2019 )

  Matinal de zile mari, la Național FM! Matinalul efervescent, transmis, astăzi, de postul de radio care difuzează doar muzică românească de calitate, le-a oferit ascultătorilor și internauților un regal muzical și distracție pe măsură.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2