Date companie
 
 
 
 

O femeie de 92 de ani a căzut într-o groapă nesemnalizată corespunzător, la Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, groapa, nesemnalizata, batrana
 

O femeie în vârstă de 92 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut într-o groapă adâncă de doi metri, de pe strada Calea București din Craiova. Groapa respectivă era săpată pentru un container îngropat, au precizat surse din cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova. Bătrâna a fost descoperită de un martor care a alertat serviciul unic de urgență 112. Martorul spune că locul nu era semnalizat corespunzător.

prin telefon: GABRIELA OLĂNEANU, martoră „Nu era semnalizată, era doar un scotch roșu pus doar pe 3 laturii ale gropii. Am observat că era o persoană lângă groapă care m-a solicitat și jos era o bătrână căzută în groapă.” 

prin telefon: FLORIN COCOȘILĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Dolj „Sâmbătă s-a primit un apel prin 112, că o persoană de sex feminin, în special o bătrânică este căzută în groapă. La fața locului s-a deplasat Inspectoratul pentru Situații de Urgență cu un echipaj de prim-ajutor medical și cu o autospecială. Ajunși la fața locului au constatat că în groapa adâncă de peste 2 m era căzută o persoană în vârstă. Echipajul de prim-ajutor medical a acordat primul ajutor medical calificat, iar persoana era conștientă și cooperantă. Imediat a fost extrasă din acea groapă, urcată în ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență Craiova.”

prin telefon: GABRIELA OLĂNEANU, martoră „După 3-4 ore, când m-am întors, am vrut să văd ce s-a întâmplat cu groapa, iar groapa era în același fel. Nu era astupată cu nimic, doar că au mai apărut niște parapeți de plastic în toate cele 4 laturii ale gropii.” 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări în scopul stabilirii producerii incidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

  EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

 • Trei turiști, înzăpeziți pe drumul care leagă județele Gorj și Hunedoara ( 2 Mai 2021 )

  Peripeții în noaptea de Înviere, pentru o familie din Craiova! Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor montani, după ce mașina în care se aflau a rămas blocată în zăpadă, în localitatea Runcu...

 • Angajații uzinelor Dacia și Ford, în șomaj tehnic ( 3 Iunie 2020 )

  Uzina Dacia trimite din nou angajați în șomaj tehnic. 1.100 de angajați ai uzinei din Mioveni intră în șomaj tehnic, până în 30 iunie. Conducerea unității economice a luat această decizie din cauza penuriei de comenzi.

 • O Dacia 1300, transformată într-o adevărată limuzină, de un elev ( 24 Decembrie 2019 )

  Bătrâna Dacie, transformată în limuzină! Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat mașina bunicilor săi într-o „bijuterie”, un autoturism care poate concura cu mașinile moderne de astăzi. Dacia 1300, veche...

 • Iohannis și Dăncilă, atacuri și replici ( 21 Septembrie 2019 )

  Președintele Klaus Iohannis, oltean pentru o zi! Prezent la Adunarea Regională a organizațiilor PNL, organizată la Craiova, șeful statului a susținut un discurs în care promisiunile pentru o Românie normală s-au împletit...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2