Date companie
 
 
 
 

O fetitã din Reghin a dispãrut în urmã cu nouã zile din apropierea casei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fetita, reghin, disparuta, simona, nadasan
 

O fetitã in varsta de opt ani, din Reghin, a dispãrut în urmã cu nouã zile chiar din apropierea casei. Politistii nu au deocamdatã pistã sigurã pentru investigatii. Pãrintii spun cã este posibil ca fetita sã fi fost rãpitã.

AMBIANTÃ "Trebuia s-o vadã cineva, trebuia sã... Fetita de atâta timp trebuia sã mãnânce, nu putea sã stea undeva ascunsã, singurã."

Simona Nicoleta Nãdãsan a plecat pe 4 iulie sã cumpere ceva de la magazin si nu s-a mai întors.

MARIA NÃDÃSAN, mama "Am trimis-o pânã jos la magazin si nu avea multã distantã de parcurs si a cumpãrat, s-a întors, a trecut strada si de acolo nu a mai vãzut-o nimeni."

SIMION NÃDÃSAN, tatãl "A fost cãutatã în împrejurimi, pe apã, pe la ferme, peste tot. Nu o vãzut nimeni... Nu se stie nimic. Nu mai stim ce sã mai facem."

AMBIANTÃ "-Nu ati auzit nimic? -Nici o miscare, mãcar sã o fi vãzut cineva, nu stiu."

LIVIA POPA, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Mures "Se verificã toate variantele de anchetã, toate ipotezele de lucru, s-a fãcut si se face tot ce este omeneste posibil pentru a gãsi fetita."

Simona are fata ovalã, ochi cãprui si pãr negru cârliontat pânã la umeri. Fetita are un metru 50 înãltime, staturã atleticã, fãrã semne particulare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2