Date companie
 
 
 
 

O fetitã din Reghin a dispãrut în urmã cu nouã zile din apropierea casei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fetita, reghin, disparuta, simona, nadasan
 

O fetitã in varsta de opt ani, din Reghin, a dispãrut în urmã cu nouã zile chiar din apropierea casei. Politistii nu au deocamdatã pistã sigurã pentru investigatii. Pãrintii spun cã este posibil ca fetita sã fi fost rãpitã.

AMBIANTÃ "Trebuia s-o vadã cineva, trebuia sã... Fetita de atâta timp trebuia sã mãnânce, nu putea sã stea undeva ascunsã, singurã."

Simona Nicoleta Nãdãsan a plecat pe 4 iulie sã cumpere ceva de la magazin si nu s-a mai întors.

MARIA NÃDÃSAN, mama "Am trimis-o pânã jos la magazin si nu avea multã distantã de parcurs si a cumpãrat, s-a întors, a trecut strada si de acolo nu a mai vãzut-o nimeni."

SIMION NÃDÃSAN, tatãl "A fost cãutatã în împrejurimi, pe apã, pe la ferme, peste tot. Nu o vãzut nimeni... Nu se stie nimic. Nu mai stim ce sã mai facem."

AMBIANTÃ "-Nu ati auzit nimic? -Nici o miscare, mãcar sã o fi vãzut cineva, nu stiu."

LIVIA POPA, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Mures "Se verificã toate variantele de anchetã, toate ipotezele de lucru, s-a fãcut si se face tot ce este omeneste posibil pentru a gãsi fetita."

Simona are fata ovalã, ochi cãprui si pãr negru cârliontat pânã la umeri. Fetita are un metru 50 înãltime, staturã atleticã, fãrã semne particulare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fetița din Gura Șuții, dispărută vineri, a fost găsită moartă ( 22 Septembrie 2019 )

  Fetița de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit printre niște tufișuri, într-un lan de porumb din apropierea localității.

 • Pescar înecat în apele Mureșului, la Reghin ( 9 Iunie 2019 )

  Caz dramatic, în Reghin! Un bărbat în vârstă de 63 de ani, plecat la pescuit în urmă cu o zi, a fost găsit înecat în râul Mureș. Poliția din Reghin a fost alertată de un bărbat, prieten cu pescarul. Acesta le-a spus polițiștilor...

 • O fetiță din Iași a fugărit hoțul care i-a furat telefonul ( 20 Aprilie 2019 )

  Caz incredibil, la Iași! O fetiță de nouă ani, tâlhărită de un bărbat de 44 de ani, a reacționat într-un mod care i-a lăsat cu gura căscată pe adulți. În scena surprinsă de camerele video de supraveghere se vede cum...

 • Accident mortal, pe o șosea din județul Brașov ( 15 Martie 2019 )

  Accident foarte grav, în județul Brașov! O fetiță de șapte ani a murit, iar sora acesteia, de un an și două luni, și mama lor au fost găsite în stop cardio-respirator, după ce mașina în care se aflau alături de părinți a căzut într-un pârâu.

 • Elena Udrea și miracolul eliberării de Crăciun ( 26 Decembrie 2018 )

  După eliberarea din arestul din Costa Rica, Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook, în care anunță că este acasă de Crăciun. În fotografie Udrea apare alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, și de fetița lor. În mesajul postat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2