Date companie
 
 
 
 

O fetiță de trei, în comă alcoolică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, coma, fetita, bunici, botosani, alcoolica
 

O fetita in varsta de numai 3 ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Pediatrie din Botoșani! Părinții fetiței au plecat la muncă și au lăsat-o în grija bunicilor, in localitatea Hlipiceni, din judetul Botosani. La un moment dat, copilul a ramas nesupravegheat si a băut dintr-o sticla de vin lăsată de batrani pe masă. Bunicii au gasit-o prabusita la pamant si, speriați de starea în care era, au chemat ambulanța.

dr. BOGDAN URSU, medic, Ambulanta Botosani "Am gasit o fetita de 3 anisori în coma superficiala si intoxicata cu alcool etilic. I s-a acordat primul ajutor si a fost adusa la spitalul de copii".

dr. CATALIN MIHAILIUC, medic, C.P.U. Botosani "A fost perfuzata de catre personalul de pe salvare, iar în prezent starea copilului este buna".

Alertati de autoritati, reprezentantii Direectiei pentru Protectia Copilului Botosani au deschis o ancheta, pentru a stabili imprejurarile în care a ajuns copilul in coma alcoolica.

LIVIU RADASANU, director, D.G.A.S.P.C. Botosani "O echipa mobila formata din asistent social si psiholog sunt în prezent la locuinta fetitei, evalueaza situatia si cu siguranta acest copil va intra în atentia autoritatilor".

Medicii spun că acesta nu este singurul caz de acest gen. Și alți copii de vârsta fragedă au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au ajuns în coma alcoolica la spital, din neglijența părinților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2