Date companie
 
 
 
 

O gravidă a pierdut sarcina, după ce a fost scoasă prea târziu din nămeți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, gravida, copil, mort, ambulanta, nameti
 

Tragedie din cauza vremii, într-o localitate din Vaslui! O tânără de 27 de ani, aflată în luna a șaptea de sarcină, a născut prematur la dispensarul comunal. Copilul a fost declarat mort, neputând fi resuscitat. Ambulanța chemată de rudele femeii nu a putut ajunge întrucât a rămas blocată în nămeți, la 16 kilometri de sat.

AMBIANȚĂ "Am anunțat salvarea de acasă, am mers la dispensar. Mă luau durerile din minut în minut. Copilul a murit."

AMBIANȚĂ "Foarte greu, zăpada de trei-patru metri."

AMBIANȚĂ "Mare, rău, frig păcat de mamă, de copil. Viscolește foarte tare sus pe deal."

Pentru a o salva pe femeie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a trimis o autospecială cu șenile, ce avea de parcurs 16 kilometri de la locul unde rămăsese înzăpezită ambulanța. Două ore i-au trebuit șenilatei să ajungă la dispensar, întrucât exista riscul de a se răsturna.

VOX "Foarte greu am ajuns la dispensar unde medicul de gardă declarase decesul nou-născutului. Deci au fost și trei metri, trei metri de nămeți, absolut nimic nu se vedea."

Tânăra a fost dusă la Spitalul Județean din Vaslui. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță susțin că exista riscul de deces al copilului chiar și în condițiile în care salvarea ar fi ajuns la timp, întrucât fătul era poziționat cu picioarele înainte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2