Date companie
 
 
 
 

O tânără alungată de părinți a născut într-un cimitir din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cimitir, nastere printre morminte, traia sub cerul liber
 

O tânãrã din Galati în vârstã de 27 de ani a nãscut...printre morminte! Femeia fusese datã afarã din casã de pãrinti si trãia de câteva luni sub cerul liber, asa ca a fost nevoită să aducă pe lume o fetiță in...cimitir. Atât ea, cât si copilul au fost internati în stare bunã la maternitate.

AMBIANȚĂ: "- Aici? - Chiar aici, la banca asta. Ea stãtea mereu aici pe bancã, la cersit."

Tanara a povestit cã a fost alungata de pãrinti si de concubin.

IONICA NEDELCU, mama: "- De cât timp stãteai acolo? - De vreo trei luni. - Nu ti-a fost fricã sã stai în cimitir? - Ba da. - Si asearã ce s-a întâmplat? - Am nãscut spre dimineatã. - Singuricã? - Singuricã. - Nu te-a ajutat nimeni? - Nu."

Paznicii din cimitir au auzit câinii lãtrând, chiar lângã femeia care tocmai nãscuse. Când au vãzut-o, au sunat imediat la 112.

MIHAI POLINSCHI, medic coordonator SAJ Galați: "Paznicii ne-au anuntat cã o femeie nãscuse pe lespedea de la un mormânt. S-a deplasat echipajul de urgentã la fata locului, au constatat cã e vorba de o femeie de 27 de ani, un caz social."

dr. LILIANA DOCAN, Maternitatea "Buna Vestire" Galați: "Mama si copilul sunt în stare bunã. S-au luat toate mãsurile necesare pentru profilaxia bolilor pe care le-ar fi putut contacta, pentru cã a nãscut în conditii nesterile si la momentul acesta toatã lumea este sub supraveghere medicalã."

Specialistii de la Protectia Copilului cred cã ar fi bine ca micuta sã creascã lângã mamã.

TANIA CALCAN, purt. de cuv. Protecția Copilului: "Demersurile noastre în acest caz constau în creare unor relaþii care sã conducã la mentinerea copilului lângã mamã. Dupã ce starea ei va permite externarea, vom încerca consiliere printr-un centru maternal."

Tãnãra mai are acasã un copil cu acelasi bãrbat care a alungat-o din casã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pregătiri pentru redeschiderea parcurilor și grădinilor publice, în București ( 13 Mai 2020 )

  Parcurile, grădinile publice și cele zoologice din București se redeschid, vineri, odată cu încetarea stării de urgență. Decizia a fost luată de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, iar anunțul a fost făcut...

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Comemorarea lui Eminescu, la Cimitirul Bellu ( 15 Iunie 2019 )

  Mihai Eminescu, comemorat cu onoruri, la Cimitirul Bellu din București, acolo unde este își doarme somnul de veci. Astăzi, 15 iunie, se împli­nesc 130 de ani de la moar­tea geniului poeziei românești, Mihai Eminescu.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Bărbat mort în cimitir, la mormântul mamei sale ( 3 Mai 2018 )

  Sfârșit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Câmpulung Muscel. Omul a mers la cimitir, să aprindă lumânări la mormântul mamei sale. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă. Un muncitor care făcea curățenie prin cimitir l-a zărit și a încercat să-l ajute.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2