Date companie
 
 
 
 

Oamenii legii au reconstituit crima de la Glina din octombrie 2010

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ilfov, oamenii legii, crima de la Glina reconstuita, tanr ucis anul in trecut, crima din octombrie 2010, asasinat, doi criminali
 

Procurorii si politistii au reconstituit modul in care un tanar traficant de droguri din Glina, județul Ilfov, a fost omorât în octombrie anul trecut. Doi dintre criminali si autorul moral al asasinatului le-au arătat anchetatorilor locul unde au pus la cale uciderea victimei.

AMBIANȚĂ: "Unde se afla autoturismul? În ce directie ati luat-o?..."

De la locul întâlnirii, procurorii Parchetului Capitalei au mers în casa unde, în toamna lui 2010, traficantul de droguri a fost ucis. Ancheta a scos la ivealã cã un afacerist din zonă a pus la cale asasinatul, pentru că fiul său lua droguri de la tânărul de 19 ani. Potrivit declarațiilor, criminalii au fost plătiți cu doar câteva sute de lei. Pentru că nimeni nu fusese tras la răspundere de moartea tânărului, sute de locuitori au iesit pe străzile din Glina sa protesteze două nopți la rând. Parintii celui ucis au promis atunci că-si vor face singuri dreptate.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2