Date companie
 
 
 
 

Oprescu, din nou la pasajul Basarab

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sorin oprescu, Pasajul Basarab testat, primarul Capitalei, omologul sau din Ankara, Melih Gokcek
 

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a testat Pasajul Basarab însotit de omologul sãu din Ankara. Chiar dacã primarul din Turcia a venit la pasaj cu zeci de agenti de pazã în jurul sãu, Sorin Oprescu i-a înghesuit pe toti într-un autobuz, ca sã le arãte podul din mers.

AMBIANTÃ: (în autobuz) "Acolo este Primãria, unde ati fost ieri, unde e steagul pus. M-am mutat mai aproape de pod, sa fiu sigur cã îl terminã."

A urmat si plimbarea cu tamvaiul pe sub pasaj.

SORIN OPRESCU - primarul Capitalei: "Sfârsitul anului ne gãseste cu ele în intratul în încercari si testari prin februarie, martie vom merge cu totii pe el."

Primarul Ankarei i-a povestit omologului sau roman cã a ridicat 140 de pasaje în cei 17 ani în care a condus capitala Turciei.

MELIH GOKCEK - primar Ankara: "Noi acordãm o importantã foarte mare acestor pasaje, pentru cã este unica modalitate prin care traficul poate fi degajat."

Pasajul Basarab costã peste 222 de milioane de euro. Ar fi trebui sã fie gata în 2009, dar, spun autoritãtile, intarzierea este motivata de problemele avute la expropieri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sorin Oprescu și Călin Murg s-au certat în cadrul ședinței de la Primărie ( 13 Decembrie 2011 )

  Scandal ca la ușa cortului la Primaria Capitalei! Edilul-șef, Sorin Oprescu, și-a iesit din fire și a părăsit sala chiar înainte de începerea ședinței convocată de el. Totul a început atunci când consilierul PDL Romeo Pop l-a întrebat pe Oprescu dacă firmele care l-au susținut în campania electorală din 2008 sunt implicate în afaceri cu medicamente și aparatură sanitară.

 • Parcarea de la Universitate, gata in mai ( 25 Noiembrie 2011 )

  Parcarea subterana cu 400 de locuri de la Universitate va fi gata în primavara anului viitor. Promisiunea a fost facuta de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a inspectat santierul. Lucrarea costa aproximativ 13 milioane de euro si ar fi trebuit finalizata în aceasta toamna.

 • Primăria Capitalei mai poate subvenționa căldura până în decembrie ( 18 Octombrie 2011 )

  Primăria Capitalei mai are bani pentru subvenția la căldură doar până la finalul anului. Anunțul a fost făcut chiar de edilul general, Sorin Oprescu. Soluția ar fi una singură: ștergerea penalităților la datoria istorică pe care RADET o are către Electrocentrale București. O măsură pentru care este nevoie de o cerere aprobată de consilierii generali si depusă apoi la Guvern.

 • Discutii despre protocol in cadrul USL ( 20 Septembrie 2011 )

  Anunțul surprinzător al conservatorilor, care-l vor susține pe Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Capitalei, nu-l îngrijorează pe actualul edil. Sorin Oprescu mai vrea un mandat, așa că în 2012 va candida ca independent, dar cu sprijinul USL.

 • Referendumul pe Legea Capitalei, fixat pe 19 iunie ( 14 Aprilie 2011 )

  Pe 19 iunie, bucureștenii sunt chemați la vot! Ei trebuie sa se pronunte prin referendum daca sunt sau nu de acord cu Legea Capitalei. Decizia a fost luată de Consiliul General al municipiului București, prin votul a 31 de consilieri ai majorității PD-L-PNG-PRM. Propunerea initiala a edilului-șef, Sorin Oprescu, sprijinit de USL, a fost respinsă. Aceasta presupunea organizarea referendumului pe 29 mai, iar bucureștenii ar fi trebuit să răspundă la o singură întrebare. Astfel, forma după care se va desfășura referendumul din 19 iunie este cea propusă de Partidul Democrat-Liberal.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2