Date companie
 
 
 
 

Patronatele, excluse din AJOFM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : patronate, patronate excluse, ajofm, consilii de administratie
 

Uniunea generala a Industriasilor si Confederatia patronala din industrie - Conpirom acuza Guvernul ca exlude patronatele de la masa consiliilor de administratie din cadrul agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Patronatele au trimis deja o sesizare la Curtea de Conturi si au formulat o plangere penala impotriva presedintelui ANOFM pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Uniunea Generala a industriasilor si Conpirom reprezinta cele mai importante confederatii patronale din Romania care gestioneaza destinul a peste 3 milioane de salariati din tara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Desființarea birourilor de turism ale României din străinătate nemulțumește patronatele din domeniu ( 7 Mai 2017 )

  Decizia de desființare a celor opt birouri de promovare turistică a României în străinătate, criticată de patronatele din domeniu! Vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Gheorghe Fodoreanu, susține...

 • Zeci de șomeri gorjeni învață să devină manageri ( 26 Iulie 2013 )

  Învață să devină manageri sau directori, însă probabilitatea de a ocupa o astfel de funcție tinde către zero! Este vorba despre zeci de șomeri gorjeni, care urmează cursurile de calificare organizate prin A.J.O.F.M.. În tot județul Gorj, nu există însă niciun loc de muncă destinat persoanelor cu o astfel de pregătire. În ciuda acestui fapt, oamenii speră că își vor găsi cât mai repede de lucru.

 • Guvernantii discuta cu sindicatele si patronatele posibilitatea majorarii salariului minim ( 7 Decembrie 2011 )

  Guvernul e dispus sa dea 30 de lei în plus, la salariul minim. Premierul Emil Boc a declarat, în timpul unei intalniri cu reprezentantii sindicatelor si patronatelor, ca analizeaza majorarea salariului minim de la 670 lei la 700 lei. El a precizat ca acesta ar fi nivelul maxim, peste care nu poate sa treaca, în lipsa fondurilor bugetare. Totodata, Executivul intentioneaza sa elimine impozitului pe venit, pentru salarii între 700 lei si 1.000 lei.

 • Sindicatele și patronatele, în dialog cu reprezentanții FMI ( 23 Iulie 2011 )

  Peste trei mii de sindicaliști de la Poștă vor ieși în stradă, dacă nu se va renunța la disponibilizări, a amenințat liderul BNS, Dumitru Costin, în urma întâlnirii pe care sindicatele și patronatele au avut-o, vineri, cu delegația FMI. Reprezentanții sindicatelor și cei ai patronatelor au reclamat modul în care sunt gestionate restructurările marilor companii și au solicitat înființarea unui minister dedicat pentru atragerea fondurilor europene.

 • Îmbulzealã la AJOFM Vaslui pentru obtinerea adeverintelor de ajutor social ( 5 Aprilie 2011 )

  Sute de vasluieni s-au cãlcat în picioare pentru a obtine o adeverintã necesarã acordãrii ajutorului social. Veniti de la zeci de kilometri, oamenii au stat ore în sir, la usa Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Muncã Vaslui. Pentru a se mentine ordinea, a fost nevoie de interventia jandarmilor si a politistilor.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 20 Apr. 2018

1 EUR = 4.6606 RON
0.0027
1 USD = 3.7886 RON
0.0230
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2