Date companie
 
 
 
 

Patru oameni au fost împușcați într-un scandal cu pistoale și săbii, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, impuscat, cartier, pistoale, bucurestean, sabii
 

O familie cu doi copii, din cartierul bucureștean 23 August, a trăit un adevărat coșmar, după ce a fost atacată în propria locuință de cinci indivizi înarmați cu pistoale și săbii. Una dintre victime a fost împușcată în cap.

VOX "Da, eu am sunat la 112, pentru că vecinii mei au fost atacați. S-a tras cu pistoale cu gloanțe de cauciuc, au fost gaze, spray-uri, cuțite, săbii. Au venit înarmați, pregătiți ca de război."

FIORELLA MITROI, purtător de cuvânt, Spitalul "Sf. Pantelimon" "Au fost aduse cu S.M.U.R.D. sau cu Serviciul de Ambulanță, fără plăgi importante, leziuni amenințătoarea de viață. Unul singur a prezentat o plagă împușcată și unul singur a rămas internat pe secția de neurochirurgie, stabil cardio-respirator si hemodinamic."

Răfuiala a fost provocată de o ceartă pentru locul de parcare. O tânără, însărcinată în luna a treia, ar fi făcut reclamație la poliție, după ce a fost lovită de o altă femeie, mama unuia dintre agresori. Aceasta din urmă a amenințat că va veni cu băiatul, care lucrează la o firmă de pază, să-și facă dreptate. Numărul "justițiarilor" mobilizați de femeie a fost însă de cinci.

VOX "- Îi cunoașteți? Fac parte din clanuri? - Niciun clan. - Știți ce s-a întâmplat? - Știu că-i urmărea, dar nu știu nimic. - Dar cei care au fost atacați îi știți, au mai avut probleme? - Nuuu, foarte cuminți! Băieți cuminți!"

VOX "Au tras cu pistoalele. Tatăl este împușcat în omoplat, din ce am văzut eu. Mama este împușcată în două-trei locuri. Tatăl e și cu sabia tăiat."

VOX "- Avem o plângere împotriva mamei unuia dintre ei. Dacă nu o retragem, avem noi de tras cu ei. - Plângere pentru un loc de parcare? - Da, o altercație în trafic."

prin telefon: BOGDAN OPREA, reprezentant firmă de pază "Nu tolerăm astfel de accese! Nu au nicio scuză pentru ce s-a întâmplat. Erau in afara orelor de serviciu. Armamentul era strict al lor, nu e legătură între ei și firmă. Vă garantez că nu vor mai lucra niciodată în firma asta."

Cei cinci atacatori au fost arestați și vor fi cercetați de oamenii legii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2