Date companie
 
 
 
 

Peste 1.000 de apartamente din Oradea primesc căldură cu porția

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : apartamente, frig
 

Mii de locuitori din Oradea tremură de frig în casă, din cauza riscului de avarie la rețeaua de termoficare. Oamenii din cartierele Rogerius și Nufărul se plâng că în apartamente sunt 17-18 grade Celsius, deși afară sunt puțin peste zero grade. Cele șapte puncte termice funcționează, dar sub parametrii normali. În total, 1.000 de apartamente primesc căldură doar atât cât să nu înghețe țevile. Dispeceratul Termoficare a fost asaltat cu zeci de reclamații, în aceste zile geroase.

VOX-uri locuitori care spun ce temperature este la ei , etc...

Cauza care stă la baza acestei disfuncționalități este faptul că rețeaua de termoficare a fost reabilitată pe porțiuni, iar presiunea cu care funcționează noua rețea nu este compatibilă cu cea suportată de tronsonul nereabilitat. Astfel, o ridicare a presiunii pe rețeaua nouă ar putea determina spargerea conductelor din porțiunea veche de rețea. 

Prin urmare, compania de termoficare a ales răul cel mai mic: decât să lase fără căldură toți orădenii, a decis ca un număr mai mic dintre ei să primească căldură la parametri reduși.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartamente distruse de ploi ( 12 Mai 2018 )

  Situație disperată în Eforie Nord, din cauza ploilor! Mai multe apartamente au fost distruse. Tavanele au început pur și simlu să cadă peste oameni, iar aceștia spun că autoritațile nu aplică nicio măsura. Problemele locatarilor au început încă de iarna trecută, însă, odată cu venirea ploilor din ultima vreme, situația s-a agravat.

 • Berzele, dar și alte păsări migratoare, în pericol din cauza iernii ( 23 Martie 2018 )

  Valul de frig și ninsori lovește păsările migratoare întoarse din țările calde. Berzele sunt printre cele mai greu încercate. Ele suferă din cauza temperaturilor scăzute și a stratului de zăpadă, care le împiedică...

 • Frig, lapoviță, ninsori și polei, toată săptămâna ( 19 Martie 2018 )

  Nu scăpăm de iarnă! Toată săptămâna vom avea parte de frig, lapoviță și ninsori, iar poleiul le va da de furcă șoferilor, în special în sud. Potrivit informării emise de Administrația Națională de Meteorologie, precipitațiile...

 • Vremea schimba foaia! Se va răci accentuat ( 17 Martie 2018 )

  După ce în aproape toată țara au fost zile cu temperaturi de peste 15 grade Celsius, acum vremea a schimbat foaia! Din această seară vor fi ploi în vestul, centrul și nordul țării, iar vântul se va intensifica, urmând să sufle cu putere pe crestele montane.

 • Câini morți din cauza frigului ( 3 Martie 2018 )

  Temperaturile scăzute din ultima perioadă au făcut victime și printre animale. La padocul unui ONG din Galați, cinci câini au murit din cauza frigului. Trei dintre ei au fost găsiți înghețați, iar doi au fost duși la veterinar.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2