Date companie
 
 
 
 

Ploi și vânt în țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Vremea in tara
 

Ploi și vânt în țară, până luni. Maximele în Capitală vor ajunge la 16 grade Celsius, temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat.

prin tel: ALEXANDRA ROȘIOARĂ, meteorolog ANM

"ANM a emis astăzi o informare meteorologică valabilă de astăzi de la ora 16.00 până luni la ora 18.00 și vizează precipitații moderate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 20-30 litri pe metru pătrat și izolat 40-50 de litri pe metru pătrat cu precădere în zonele deluroase și montane din vest și sud-vest, și local se va depune strat de zăpadă, de asemenea, pe alocuri va fi polei, la început în nordul Carpaților Orientali, apoi pe alocuri și în zona montană, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Temporar vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe creste unde rafalele vor depăși 80-90 de km/h mai ales în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, dar local și în zonele joase de relief cu viteze de 45-55 de km/h."

De marți, 22 noiembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele trei săptămâni, arată meteorologii.

prin tel: ALEXANDRA ROȘIOARĂ, meteorolog ANM

"Estimările din punct de vedere termic, temperaturile se vor situa în jurul normelor și ușor peste normă, iar precipitațiile, de asemenea vor fi în jurul normelor."

Conform meteorologilor, de la finalul lunii decembrie, iarna începe să se instaleze ușor în România.


Ploi și vânt în țară

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vreme de primăvară ( 25 Decembrie 2023 )

  Temperaturile vor fi peste cele obișnuite în această perioadă în toată țara. Conform proznozei pentru următoarele două săptămâni, transmise, luni, de meteorologi, vremea va fi deosebit de caldă în toată țara...

 • Încă un weekend cu vreme caldă ( 20 Octombrie 2023 )

  Vreme caldă, în acest weekend, în aproape toată țara! Conform meteorologilor, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, în special în regiunile sud-estice.

 • Ninsoare, viscol, trafic paralizat ( 28 Ianuarie 2023 )

  Drumuri blocate, copaci căzuți, mașini distruse! Vremea rea a făcut ravagii în mai multe zone din țară. Militarii au intervenit de urgență pentru a deszăpezi zecile de autovehicule rămase blocate pe DN2, între localitățile Buzău și Râmnicu Sărat. 50 de militari și 5 utilaje tehnice, din cadrul batalioanelor 200 Sprijin și 3 Geniu ale Diviziei 2 Infanterie „Getica”, au venit în ajutorul autorităților locale.

 • Ploi și ninsori ( 10 Ianuarie 2023 )

  Se răcește vremea! Administrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu și galben de precipitații abundente. Precipitațiile vor fi sub formă de ploi în zonele joase de relief și de ninsori la munte.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2