Date companie
 
 
 
 

Ploi și vânt în țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Vremea in tara
 

Ploi și vânt în țară, până luni. Maximele în Capitală vor ajunge la 16 grade Celsius, temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat.

prin tel: ALEXANDRA ROȘIOARĂ, meteorolog ANM

"ANM a emis astăzi o informare meteorologică valabilă de astăzi de la ora 16.00 până luni la ora 18.00 și vizează precipitații moderate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 20-30 litri pe metru pătrat și izolat 40-50 de litri pe metru pătrat cu precădere în zonele deluroase și montane din vest și sud-vest, și local se va depune strat de zăpadă, de asemenea, pe alocuri va fi polei, la început în nordul Carpaților Orientali, apoi pe alocuri și în zona montană, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Temporar vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe creste unde rafalele vor depăși 80-90 de km/h mai ales în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, dar local și în zonele joase de relief cu viteze de 45-55 de km/h."

De marți, 22 noiembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele trei săptămâni, arată meteorologii.

prin tel: ALEXANDRA ROȘIOARĂ, meteorolog ANM

"Estimările din punct de vedere termic, temperaturile se vor situa în jurul normelor și ușor peste normă, iar precipitațiile, de asemenea vor fi în jurul normelor."

Conform meteorologilor, de la finalul lunii decembrie, iarna începe să se instaleze ușor în România.


Ploi și vânt în țară

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2