Date companie
 
 
 
 

Poliția Rutieră, pe urmele vitezomanilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vitezomani, radare
 

4.700 de șoferi vitezomani au căzut, într-o singură zi, în plasa polițiștilor de la Rutieră! Radarele au fost amplasate cu precădere pe Drumul Național 1, cea mai tranzitată arteră din țară.

AMBIANȚĂ: "Comunicați vă rog viteza și ora! (...) Da, receptionat! (...) 98 de kilometri!"

VOX: "-Vă grăbiți? -Un pic, ne grăbeam. -Acum, vi s-au dat planurile peste cap. Ce să facem, adăugăm 15 minute!"

Oamenii legii au reținut 80 de permise pentru încălcarea regimului de viteză pe diferite segmente de drum.

CRISTIAN ANDRIEȘ, scms., Direcția de Poliție Rutieră-I.G.P.R.: "La nivel național, au fost amplasate 475 de aparate radar. (...) Au fost aplicate 4700 de sancțiuni, pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reținute 80 de permise!"

În județul Bacău, polițiștii au depistat un adolescent de 16 ani, care conducea o mașină înmatriculată pe numele tatălui său, iar în Arges, au depistat un șofer cu o alcoolemie de 1,54 la mie alcool pur în aerul expirat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 68 de șoferi au depășit limita legală de viteză ( 3 Ianuarie 2019 )

  Muncă intensă a Poliției Rutiere în perioada sărbătorilor de iarnă. În perioada 27 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019 oamenii legii au depistat 68 de șoferi care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri la oră. În 14 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 de kilometri la oră. 

 • Vitezomanii, vânați cu radare cu laser ( 21 Iulie 2014 )

  Șoferii vitezomani, vânați cu radare ultraperformante! Poliția Rutieră a scos radarele cu laser pe cele mai aglomerate drumuri din țară. În weekend, recordul de viteză a fost de 211 kilometri la oră, atins de un șofer în drum spre mare. Polițiștii au amplasat radarele în sistem cascadă, în fiecare localitate din județele Ilfov și Prahova. Șoferii surprinși de radar cu viteză peste limita admisă au fost opriți de echipajul...

 • Record de amenzi, pe șoselele țării, în minivacanța de Sf. Maria ( 17 August 2013 )

  Minivacanța de Sfânta Maria a consemnat un record de amenzi rutiere! Din cele aproximativ opt mii patru sute de sancțiuni aplicate, patru mii au avut ca obiect depășirea vitezei legale. Polițiștii de circulație au depistat și peste o sută de conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au amplasat radare inclusiv pe pasarelele de pe DN1. În doar două zile, polițiștii de la Rutieră au aplicat peste 11 mii de amenzi.

 • Radare în cascadă, în perioada sărbătorilor pascale ( 4 Mai 2013 )

  Iepurașul de Paște nu vine doar cu cadouri, ci și cu amenzi pentru șoferii vitezomani! Polițiștii de circulație au amplasat sute de radare, pe cele mai aglomerate artere din țară și au împărțit sancțiuni în stânga și-n dreapta. Cele mai multe radare se află pe DN1, DN7 și pe autostrăzi.

 • Traficul rutier, supravegheat de camere video și radare ( 4 Iunie 2012 )

  13 camere video, dintre care unele sunt folosite si pe post de radar, supravegheaza nonstop traficul dintre Bucuresti si Brasov, pe Drumul National 1. Potrivit agentilor de la Rutiera, camera video montata in zona Puchenii Mari a inregistrat cele mai multe depãsiri ale vitezei legale. Politistii spun cã radarele fixe de pe DN1 înregistreazã zilnic aproximativ 50 de vitezomani. Toate radarele fixe de pe DN1 sunt monitorizate la centrul din Bãrcãnesti.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2