Date companie
 
 
 
 

Polițiștii bucureșteni au verificat, sâmbătă seară, restaurantele și barurile din Centrul Vechi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, localuri, Centrul vechi
 

Localurile din Centrul Capitalei au fost luate la bani mărunți, sâmbătă seară, de Poliția Capitalei, care a organizat o razie de amploare pentru depistarea comercianților care vând băuturi la negru. În urma verificării a 14 baruri, restaurante și cafenele, oamenii legii au întocmite 14 dosare penale și au confiscat mărfuri de peste 226.000 lei. Unii dintre patronii localurilor controlate au fost amendați pentru că nu dețineau licență pentru muzica pe care o difuzau.

DAN BAICU, Poliția Capitalei: :Acțiunea organizată de Poliția Capitalei are ca scop prevenirea și combaterea fenomenului de evaziune fiscală, a muncii la negru, și, de asemenea, verificarea respectării drepturilor de autor. Mă refer aici la difuzarea muzicii în scop ambiental.”

Polițiștii spun că patronii sancționați își vor putea recupera marfa doar în momentul în care vor face dovada provenienței acesteia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în trafic ( 20 Decembrie 2020 )

  Șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, prinși de polițiști în Capitală! Mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic sâmbătă seară de către oamenii legii. În urma raziei, polițiștii au identificat un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care se deplasa pe bulevardul Beijing din Sectorul 1.

 • Razii în gări ( 17 Februarie 2019 )

  Amenzi în gări și trenuri! Polițiștii au acționat, de la începutul anului, pentru siguranța călătorilor, fiind organizate peste două mii de patrule. Astfel, au depistat 50 de persoane urmărite național și internațional, precum și 62 de minori lipsiți de supraveghere. Au fost depistate peste patru sute de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și s-au dat o mie de amenzi.

 • Șoferi băuți, drogați și fără permis, prinși de polițiști în Capitală ( 17 Februarie 2019 )

  Brigada Rutieră din București continuă raziile! Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 81.000 de lei și au reținut 19 permise auto. Cele mai multe dintre ele au fost pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului.

 • Nereguli grave în taximetria din București ( 6 Decembrie 2018 )

  Razie printre șoferii de taxi din capitală! Polițiștii Brigăzii Rutiere au dat amenzi în valoare totală de peste 30.000 de lei și au reținut șase permise. În doar două zile de controale, care au vizat peste 150 de taxiuri, au fost reținute 15 certificate...

 • Zeci de minori găsiți în cluburile din județul Suceava, în timpul unei razii ( 5 Noiembrie 2017 )

  Razie în cluburile din Suceava! Peste 250 de polițiști au fost implicați într-o acțiune care a urmărit depistarea minorilor în astfel de localuri. Polițiștii au descins în forță în circa 100 de baruri și discoteci din județ, unde au găsit...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2