Date companie
 
 
 
 

"Portret de dascal", in Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dascali, reuniune, pedagogie
 

Cadrele didactice din invatamantul primar si-au propus sa promoveze o noua viziune asupra activitatii de la catedra. Asa ca s-au reunit la conferinta "Portret de dascal" pentru un parteneriat de care vor beneficia cei mici si care are ca scop recapatarea optimismului pedagogic intr-o perioada in care cei care au ales aceasta meserie se lovesc de tot mai multe dificultati. Conferinta a fost organizata de Inspectoratul Scolar al sectorului 1 la Colegiul Sfantul Sava din Capitala.

ADRIANA PIELE, inspector scolar:"Este o intalnire de suflet a unor oameni ce doresc sa prezinte sa-si promoveze proiectele pe anul scolar 2012-2013"

LUCIA DAMIAN, consilier Primaria Sector 1: "Este foarte important ca noi sa sprijinim logistica necesara pentru sustinerea acestui segment deosebit de interesant

FLORIAN LIXANDRU, inspector general adjunct ISMB: "Este o noua abordare in ceea ce priveste cercurile pedagogice e un mijloc de areuni cadrele didactice si de a face un schimb de experienta pe proiectele pe care acestia le deruleaza"

ELISABETA ENACHE, profesor: "Ideile pornite nu fac altceva decat sa ne dirijeze actiunile pe un fagas normal care fara o confruntare de idei nu poate aparea"

Intalnirile dascalilor din Capitala se vor desfasura lunar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Soluții pentru dascăli ( 24 August 2020 )

  Mai sunt doar trei săptămâni până vor începe școlile iar scenariile sunt discutate încă de autorități, pentru ca elevii și profesorii să fie în siguranță. Învățământul online rămâne o opțiune, așa că aproape 8000 de profesori din România și Republica Moldova s-au înscris la o nouă serie de webinarii pentru a învăța cum se predă online.

 • Profesorii își vor primi banii obținuți în instanță înainte de sărbători ( 14 Aprilie 2019 )

  Veste bună pentru cadrele didactice! Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a anunțat că profesorii care au obținut majorările salariale în urma unor decizii judecătorești definitive urmează să își primească banii înainte de sărbători.

 • Jocul ”Balena Albastră” îi alarmează și pe români ( 3 Aprilie 2017 )

  ”Jocul Morții”, cum este supranumit ”Balena Albastră”, a intrat și în atenția autorităților din România! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la un post de televiziune că va merge în școli...

 • Declarații dure ale ministrului Comunicațiilor, la adresa cadrelor didactice ( 29 Iunie 2016 )

  Declaratii dure ale ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan, la adresa dascălilor! i-a criticat pe profesorii care se plâng că au salarii mici. Unii profesori pur si simplu îsi bat joc de meseria lor si spun ca au salarii mici. Domnule, mergi acasă, dă-ți demisia, dar nu să îți bați joc de viitorul copilului. Justificarea că am salariu mic e o imbecilitate. Am salariu mic...

 • Negocieri eșuate între sindicatele din Educație și Guvern ( 30 Mai 2016 )

  Negocieri eșuate! Sindicaliștii din învățământ nu au ajuns la un acord cu reprezentanții Ministerului Muncii privind salarizarea, astfel că pe 1 iunie vor declanșa acțiunile de protest. Dascălii acuză creșteri prea mici de lefuri, în condițiile în care unele dintre acestea se vor majora cu doar 11-12 lei. Miercuri va avea loc în Capitală un marș de protest al cadrelor didactice...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2