Date companie
 
 
 
 

Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, pregatiri, deschidere, rezervare
 

Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri! Din momentul în care au primit vestea cea bună că pot să reînceapă activitatea, proprietarii acestor zone de relaxare s-au apucat febril de muncă, pentru a se conforma regulilor impuse de autorități. Au mărit distanța între mese, au amenajat trasee separate pentru intrarea și ieșirea clienților și au instalat aparate cu dezinfectante. Administratorii teraselor spun că primesc deja apeluri de la clienți, pentru rezervarea meselor.

ALEXANDRU ROZS, antreprenor "Ne-am luat toate măsurile igienice corespunzătoare conform legii. Am măsurat perimetrul, am împărțit mesele. Angajații au fost verificați de temperatură. Noi asteptam clientii cu rezervări.”

ANTONIO ILIE, antreprenor "Ne așteptăm clienții care ne-au tot sunat în timpul ăsta. Deja rezervările sunt făcute. O să rezolvăm într-un sistem de rezervări ca să știm câți clienți avem într-un moment dat al zilei."

Pentru a putea funcționa, fiecare terasă trebuie să respecte câteva condiții. Mesele trebuie amplasate la cel puțin 2 metri una de alta; între șirurile de mese trebuie să fie un culoar liber lat de un metru și jumătate; între terase trebuie să existe culoar de trecere; angajații vor purta obligatoriu mască; mesele vor fi dezinfectate la plecarea clientului; agentul economic măsoară temperatura fiecărui angajat, la intrarea în tură. Din cauza panedmiei de coronavirus, aproape 400.000 de angajați din domeniul HORECA au fost trimiși în șomaj tehnic.


Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Centrul Vechi al Bucureștiului, din nou animat ( 1 Iunie 2020 )

  Liberi la terase! Ziua de 1 iunie vine cu al doilea val de relaxări în România, după cel din 15 mai. Mult așteptata deschidere a teraselor este în prim-plan. Centrul Vechi al Bucureștiului a fost din nou animat încă de luni noaptea, după mai mult de două luni de restricții în care inclusiv în cursul zilei străzile au fost aproape pustii. Patronii teraselor s-au pregătit cum se cuvine de marea redeschidere de la 12 noaptea, întâmpinându-i pe oameni cu muzică bună și bucate alese.

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Terasele și restaurantele, redeschise în anumite condiții ( 20 Mai 2020 )

  De la 1 iunie putem ieși, din nou, la terasă, după mai bine de 2 luni! Purtarea măștii, verificarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și a încălțărilor, distanțarea sunt măsuri obligatorii de protecție, pe care tebuie să le...

 • Se vor redeschide terasele, dar nu se știe când ( 14 Mai 2020 )

  Antreprenorii din sectorul HoReCa, unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus, cer o clarificare din partea autorităților cu privire la data exactă și normele de redeschidere a teraselor. Ca măsuri de protecție...

 • Glume, picanterii și scene amuzante din culisele emisiunii ”Opriți Timpul” ( 23 Februarie 2020 )

  Maratonul pregătirilor continuă, la „Opriți Timpul”! Corina Chiriac și Adrian Enache, împreună cu invitații lor, pregătesc temeinic spectacolele de televiziune din noul sezon al emisiunii, care va debuta în 22 martie, la Național TV.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2