Date companie
 
 
 
 

Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, pregatiri, deschidere, rezervare
 

Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri! Din momentul în care au primit vestea cea bună că pot să reînceapă activitatea, proprietarii acestor zone de relaxare s-au apucat febril de muncă, pentru a se conforma regulilor impuse de autorități. Au mărit distanța între mese, au amenajat trasee separate pentru intrarea și ieșirea clienților și au instalat aparate cu dezinfectante. Administratorii teraselor spun că primesc deja apeluri de la clienți, pentru rezervarea meselor.

ALEXANDRU ROZS, antreprenor "Ne-am luat toate măsurile igienice corespunzătoare conform legii. Am măsurat perimetrul, am împărțit mesele. Angajații au fost verificați de temperatură. Noi asteptam clientii cu rezervări.”

ANTONIO ILIE, antreprenor "Ne așteptăm clienții care ne-au tot sunat în timpul ăsta. Deja rezervările sunt făcute. O să rezolvăm într-un sistem de rezervări ca să știm câți clienți avem într-un moment dat al zilei."

Pentru a putea funcționa, fiecare terasă trebuie să respecte câteva condiții. Mesele trebuie amplasate la cel puțin 2 metri una de alta; între șirurile de mese trebuie să fie un culoar liber lat de un metru și jumătate; între terase trebuie să existe culoar de trecere; angajații vor purta obligatoriu mască; mesele vor fi dezinfectate la plecarea clientului; agentul economic măsoară temperatura fiecărui angajat, la intrarea în tură. Din cauza panedmiei de coronavirus, aproape 400.000 de angajați din domeniul HORECA au fost trimiși în șomaj tehnic.


Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pregătiri de Paște, la Favorit TV ( 18 Aprilie 2021 )

  La Favorit TV, pregătirile pentru programul de Paște sunt în toi. De Sfintele sărbători pascale, îndrăgita prezentatoare Raluca Diaconu vă așteaptă la Favorit TV cu muzică pe sufletul românului, tradiții ca...

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Prima ediție a „Start Show România”, duminică, la Național TV ( 18 Septembrie 2020 )

  Începe numărătoarea inversă până la momentul lansării marelui spectacol de televiuziune Start Show România, pe Național TV! În noul decor instalat în studioul care găzduiește excepționalul show de televiziune pregătirile...

 • Start Show România, din 20 septembrie, ora 13:00, la Național TV ( 14 Septembrie 2020 )

  Opriți Timpul s-a încheiat, în scenă intră Start Show România! Colegii noștri de la departamentul de producție montează noul decor în studioul care a găzduit, timp de cinci ani, îndrăgita emisiune Opriți Timpul, în care...

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2