Date companie
 
 
 
 

Premierul Emil Boc face o vizita de cinci zile in China

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, vizita, china
 

Premierul Emil Boc vrea sã convingã oamenii de afaceri chinezi sã investeascã în România. Asa ca a plecat in China pentru o vizita ce dureaza aproape o saptamana. Boc vrea ca vizita sa sã impulsioneze relatiile economice bilaterale astfel încât proiecte majore de infrastructurã sã fie realizate cu participarea capitalului chinez.

EMIL BOC, premierul Romaniei "Accentul va fi pus în cadrul discutiilor pe implicarea concretã a Chinei în realizarea concretã de proiecte de investitii în România, în special în domeniul transporturilor rutiere, în domeniul energiei si agriculturii. De asemenea, la Beijing voi participa, alãturi de oameni de afaceri, la un forum economic româno-chinez cu participarea unui numãr de firme din cele douã tãri unde voi prezenta în detaliu oportunitãtile de investitii si avantajele pe care tara noastrã le poate oferi investitorilor chinezi."

Alãturi de Boc, alti patru membri ai Cabinetului sãu îl însotesc în China: Teodor Baconschi, Ion Ariton, Anca Boagiu si Kelemen Hunor. Delegatia romana va participa si la ceremonia oficială de deschidere a Universiadei de la Shenzen, ediția 2011, care va avea loc pe 12 august, dar si la un forum economic, la Beijing, pe 15 august.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poșta Română suspendă serviciile de expediere către China ( 3 Februarie 2020 )

  Activitatea Poștei Române, afectată de noului coronavirus apărut în China! Compania Națională Poșta Română a decis să suspende temporar serviciile de expediere către China. Și asta deoarece companiile aeriene cu...

 • Container adus din China, plin cu rulmenți contrafăcuți ( 22 Octombrie 2019 )

  Sute de mii de rulmenți contrafăcuți, confiscați în Portul Constanța Sud Agigea! Lucrătorii vamali au descoperit într-un container sosit din China aproximativ 270.000 de rulmenți susceptibili a fi contrafăcuți, care...

 • Elevii Școlii Gimnaziale Nr.59 au fost încântați de lumea televiziunii ( 22 Octombrie 2018 )

  Moment inedit pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59, din Capitală! Copiii din clasa a VII-a au vizitat Centrul Național Media, în prima zi a programului "Școala Altfel". Aceștia au avut ocazia să vadă studiourile Național TV, Național 24Plus, Favorit TV și Național FM. Unul dintre cele mai captivante momente pentru elevi a fost vizita în studioul Național FM. Aceștia s-au întâlnit cu Mihai Găinușa și Oana Paraschiv, în timpul emisiunii "Matinal Efervescent".

 • Premierul Viorica Dăncilă, în vizită la Bacău ( 5 Octombrie 2018 )

  Premierul României, Viorica Dăncilă, în vizită de lucru, la Bacău! Primul-ministru a verificat stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții ,,Regularizare albie râu Slănic – în zona localităților Târgu Ocna și Slănic Moldova".

 • În lumea fascinantă a televiziunii ( 12 Iunie 2018 )

  Centrul Național Media și-a deschis larg porțile pentru elevii de clasa I ai unei școli private din București. Curioși să afle secretele din spatele micului ecran, copiii au vizitat platourile de televiziune în care se desfășoară emisiuni precum Opriți Timpul, realizată de Corina Chiriac, ori Miezul Problemei, moderată de omul de radio și televiziune Denis Ciulinaru. grupurile de montaj, redacția de știri și studioul Național FM. În redacția de știri și în grupurile de montaj, elevii au înțeles cum ajunge o informație să devină știre de televiziune.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2