Date companie
 
 
 
 

Primaria Capitalei distribuie de azi alimente pentru persoanele defavorizate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, venituri mici, primaria capitalei, coada, cantina
 

Peste 86 de mii de bucureşteni- şomeri, pensionari şi oameni cu venituri mici- primesc incepand de miercuri ajutoare alimentare din partea Primariei Capitalei. Cei care au venituri sub patru sute de lei au venit la centrele de distribuţie înca de la primele ore ale dimineţii.

AMBIANTÃ: "- Dar ce e, domnule, s-a facut coada acolo? De ce stati acolo? Pai, dar de ce stati acolo?!- Pentru somaj.- Si de ce stati acolo... Ati venit acum si vreti sa intrati înainte?"
VOX: "Ce sa facem, mama, asa a fost întodeauna, daca venim mai târziu vedeti ce a fost si asta e!"
VOX: "Pentru 11 kilograme de faina, mai si tremuram."
VOX: "Tremuram, ca nu avem încotro, trebuie sa stam!"

Cele cinci locuri de distribuţie sunt cantina de ajutor social Griviţa din Calea Griviţei, nr. 216 pentru şomerii şi pensionarii din sectorul 1, Centrul de asistenţa pentru persoane vârstnice, şos. Stefan cel Mare, nr. 1-3, pentru cei din sectorul 2, str.Lucreţiu Patraşcanu, nr. 17 pentru sectorul 3, sediul Directiei Generale de Asistenţa Sociala a municipiului Bucuresti, str. Salcetului, nr. 5, in cazul sectoarelor 4 si 5 şi Bdul. Ghencea, nr. 34, pentru sectorul 6.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Primăria Capitalei are datorii curente de 2,5 miliarde de lei. ( 14 Ianuarie 2021 )

  Primăria Capitalei, îngropată în datorii! Edilul Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat că instituția pe care o conduce are conturile blocate încă din luna august, din cauza unei datorii totale de peste două miliarde de lei.

 • Turiștii români, retestați pentru coronavirus la Vama Kulata-Promachonas ( 30 Iulie 2020 )

  Coadă kilometrică, la Vama Kulata-Promachonas, din cauza măsurii de retestare a turiștilor din zone puternic afectate de coronavirus, care doresc să călătorească în Grecia!

 • Controale privind programarea bolnavilor cronici în spitale ( 12 Iunie 2020 )

  Reacție la vârful Ministerului Sănătății, în cazul bolnavilor de cancer care au stat la cozi care se întindeau pe sute de metri, la Insitutul Oncologic din Cluj, deși controlul se face pe bază de programare! Pacienții...

 • Pelerinaj la catafalcul Regelui Mihai ( 15 Decembrie 2017 )

  A doua zi de doliu național în memoria regelui Mihai! În București, mii de oameni au stat la coadă toată noaptea pentru a se reculege la catafalcul ultimului monarh al României, expus în Sala Tronului din Palatul Regal.

 • Romii din Ivești, la sapă pentru ajutorul social ( 17 Iunie 2017 )

  După muncă și răsplată! Romii din comuna Ivești, județul Galați, care s-au calificat pentru a primi ajutor social de la stat, au ieșit la muncă în folosul comunității. Potrivit reprezentanților Primăriei Ivești, din 390...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2