Date companie
 
 
 
 

Primarul comunei Prajesti a botezat ulitele dupa numele neamurilor sale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, strazi, primarul, rude, prajesti, ulite, redenumire
 

10 din cele 57 de străzi din comuna băcăuană Prăjești vor purta nume ale rudelor primarului! Aceasta este decizia Consiliului Local, votată anul trecut, care va fi pusa în aplicare în 2012. Edilul Eugen Antica sustine ca nu-si mai aduce aminte daca a facut vreo propunere pentru redenumirea ulițelor, însa știe că de acest subiect s-au ocupat consilierii locali.

EUGEN ANTICA, primar, com. Prăjești, jud, Bacau "Chiar atuncea fiind de fata eu nici nu îmi mai amintesc fiind de un an de zile daca am propus si eu. Dar propunerea mea putea sa fie respinsa de CL."

Doi consilieri locali vor avea numele înscrise pe tăblițele de pe strazile pe care locuiesc. In prim-plan vor fi, insa, neamurile primarului, care, astfel, vor rămâne în istorie.

EUGEN ANTICA, primar, com. Prăjești, jud, Bacau "Ce nume sunt legate de dvs din aceste strazi? Numele de Petrache fiind tatal meu. Bunicul meu Deleanu care a fost brigadier, avea 7 clase acum 50 de ani si a fost furierul lui Antonescu. Se merita sa poarte , sa duca mai departe un nume de strada daca au fost destepti la vremea aia."

VOX "E bun, eu sunt de acord, suntem vecini aici, nu sunt împotriva."

VOX "N-as putea spune ca e bine, dar nici rau nu e. Ce stiti despre tatal primarului? Un om normal, muncitor."

VOX "A fost un om destul de gospodar, harnic, muncitor omanei de minune."

Proiectul redenumirii ulițelor din Prăjești va fi pus in aplicare anul viitor, pentru că primarul asteapta sa fie publicate datele oficiale ale recensamântului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2