Date companie
 
 
 
 

Primul musical de tip fusion din România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, musical, TNB
 

În luna iubirii toți îndrăgostiții se pot bucura de o serie de spectacole la intensitate maximă! După Dragobete, sărbătoarea românească a dragostei, pe data de 25 februarie, va fi lansat și primul musical de tip generationfusion din România, la Teatrul Național București! Spectacolul creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre.

JULIETA GEOROIU, regizor și producător

"Este un fusion între două generații, generația tânără, generația adolescenților și generația mea sau poate generația mai veche."

Musicalul "Dacă noi ne iubim" este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu și scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf.

LIVIU CHIȚU, asistent de regie, actor

"E un musical original, scris de copii, de adolescenți, cu probleme ale adolescenților, cred că le găsim și la adulți, despre dragoste, despre boală, despre victorie, e despre ceea ce înseamnă lupta împotriva societății care te împinge să faci anumite lucruri."

Cu un scenariu original, musicalul este jucat exclusiv de tineri. Mulți dintre ei au fost premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie.

ANA STĂNCIULESCU, actriță

"Musicalul este unul conceput de noi, este o idee inovativă, conceput de tot grupul. Am început proiectul de foarte mult timp și ne bucurăm că a prins viață. Personajul meu este sensibil, dar în același timp Ges vrea sa fie puternica, pentru toată lumea, pentru că ceea ce poartă cu ea este o istorie foarte grea."

TOMMY WEISBUCH, actor

"În acest spectacol eu îl joc pe Axen. El fiind un fustangiu, nu a apucat să aprecieze pe cineva în adevăratul sens al cuvântului, până să o întâlnească pe Ges, care nu este ca celelalte fete, fiindcă îl refuza din prima și asta produce clickul de care avea nevoie pentru a trece prin acest proces de maturizare."

Toată muzica, inclusiv cea instrumentală va fi interpretată live. Trupa de teatru va susține un turneu național, în peste 24 de orașe din țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes ( 28 Octombrie 2019 )

  Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

 • Un nou experiment al Laboratorul de Teatru DENS, la București ( 3 Iulie 2019 )

  Începe cel mai ambitios eveniment teatral al anului! Laboratorul de Teatru DENS oferă din nou cadrul ideal pentru ieșirea din rutină și pentru experiment. Laboratorul, inițiat în 2016, sub coordonarea lui Oleg Loevski, critic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2