Date companie
 
 
 
 

Profesor gãsit spânzurat în sala de sporta unui liceu din Adjud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spanzurat, profesor
 

Un profesor a fost gãsit spânzurat în sala de sport a unui liceu din Adjud. Descoperirea au fãcut-o chiar elevii sãi, care, initial, au crezut cã e o glumã.

AMBIANTÃ: "Agatat acolo de spalierele de gimnastica. Cand am deschis usa, l-am vazut!"
GABRIELA PUSCAS, profesor, Colegiul Tehnic Gh. Bals: "Copiii au fost odata cu noi si, din pacate, ei au deschis usa. (...) Va dati seaama ca ei au fost cat se poate de socati, unul chiar a crezut ca este o gluma! (...) Altul a zis ca dl profesor s-a spanzurat!"

Bãrbatul avea 37 de ani, iar colegii spun sã era înglodat în datorii. Avea 3 copii, iar sotia sa lucreazã în strãinãtate.

MARIAN MITROFAN, director, Colegiul Tehnic Gh. Bals: "Avea probleme financiare si probabil avea si alte probleme, dar la scoala nu s-a manifestat! (...) Am inteles ca urma o executare silita, urma sa i se ia casa!"

cms.sef IONEL BÂTCÃ, inspector sef, Politia Adjud: "Nu s-a gasit nicun bilet de adio, facem cercetari pentru a stabili care a fost cauza!"

Profesorul nu mai fusese văzut de la jumătatea săptămânii, iar joi mama acestuia anunțase Poliția despre dispariția bărbatului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2