Date companie
 
 
 
 

Râu blocat de gunoaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, rau
 

Imagini șocante la marginea orașului Balș! Cursul râului Olteț s-a blocat, din cauza cantității uriașe de gunoaie aduse de viitură. Crengile și deșeurile adunate de pe tot cursul Oltețului au ajuns în zona Podului de Fier. Viitura a adus nu doar crengi, ci și o mulțime de pet-uri, ceea ce arată că oamenii care locuiesc de-a lungul râului încă aruncă la întâmplare sticlele goale. Autoritățile au intervenit de urgență cu mai multe utilaje pentru a îndepărta gunoaiele, astfel încât râul să nu se reverse și să inunde orașul.

TORA APETRII, reporter
"Românii continuă să arunce gunoaie pe domeniul public, în pofida faptului că amenzile pentru abandonarea deșeurilor au fost majorate, anul trecut. Astfel, cei care aruncă gunoiul în alte zone decât cele autorizate riscă amenzi de până la 6.000 de lei. În cazul persoanelor juridice, amenzile ajung la zeci de mii de lei."

Foarte multe comune din județul Olt nu beneficiază de servicii de salubrizare, motiv pentru care localnicii depozitează, de obicei, gunoaiele în gropi improvizate la marginea localităților.


Râu blocat de gunoaie

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2