Date companie
 
 
 
 

Razie la agentii de turism

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, razie, agentii
 

Razii la mai multe agenții de turism din Capitală. Polițiștii de la Investigarea Fraudelor au descins la sediile acestor societăți în urma sutelor de plângeri venite din partea unor clienți care au plătit pentru vacanțe mult visate în străinătate, dar nu au mai plecat din țară. Oamenii legii ii cerceteaza acum pe patronii agențiilor pentru înșelăciune.

ALEXANDRU NICULAE, purtător de cuvânt Poliția Capitalei: "Au fost plãtite sejururi în Spania, în Franta si în Turcia, sejururi care au fost plãtite cu sume cuprinse între 500 si 1.800 de euro. Bineînteles cã dupã ce aceste persoane au dat banii, reprezentantii agentiilor de turism nu si-au onorat obligatiile."

Politia Capitalei a adresat un apel si altor persoane care au fost pãgubite, dar nu au depus încã plângeri. Oamenii sunt așteptați sã se adreseze autoritãtilor, pentru tragerea la rãspundere a persoanelor vinovate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

  Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

 • Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în trafic ( 20 Decembrie 2020 )

  Șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, prinși de polițiști în Capitală! Mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic sâmbătă seară de către oamenii legii. În urma raziei, polițiștii au identificat un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care se deplasa pe bulevardul Beijing din Sectorul 1.

 • Candidații USR-PLUS din Bihor își propun dezvoltarea infrastructurii și a turismului în județ ( 3 Septembrie 2020 )

  Infrastructura și turismul, principalele domenii pe care candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan, vrea să le dezvolte în următorii patru ani!

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 • Românilor li se recomandă să amâne călătoriile ( 20 August 2020 )

  Ministerul Afacerilor Externe le cere românilor să plece în străinătate doar dacă deplasările sunt esențiale.Recomandarea este făcută ținând cont de contextul evoluției pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum și al măsurilor adoptate de autoritățile române pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2