Date companie
 
 
 
 

Candidații USR-PLUS din Bihor își propun dezvoltarea infrastructurii și a turismului în județ

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : dezvoltare, turism, infrastructura, Briscan
 

Infrastructura și turismul, principalele domenii pe care candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan, vrea să le dezvolte în următorii patru ani!


SORIN BRISCAN, candidat USR-PLUS la primăria Beiuș
"Beiușul este poarta de intrare a Munților Apuseni. Faptul că DN76 este în lucru de mai bine de 10 ani, a afectat extrem de mult turismul. Munții Apuseni au cea mai mare densitate de peșteri din Europa. Faptul că nu avem drum și nu avem nici centură, afectează foarte mult turismul din zonă."

 

Sorin Briscan susține că reabilitarea Dumului Național 76, dar și realizarea Centurii Municipiului Beiuș sunt unele dintre cele mai importante proiecte din zonă, care trebuie finalizate cât mai curând posibil.


SORIN BRISCAN, candidat USR-PLUS la primăria Beiuș
"Ne aflăm exact în locul unde ar trebui să înceapă centura orașului Beiuș. Imaginați-vă ce se va întâmpla în momentul când va fi finalizat DN76. Orașul Beiuș acum este blocat de 2-3 ori pe zi. Beiușul are urgentă nevoie de centură, are urgentă nevoie de drumuri colectoare pentru că toate mașinile din toate comunele, zona are 10.000 de locuitori, trec prin centrul Beiușului. Acesta va fi sufocat."

 

Aceleași obiective sunt promovate și de către candidații USR-PLUS pentru Consiliul Județean Bihor. Dan Popa, unul dintre candidații Alianței USR-PLUS care s-a implicat activ în ultimii ani în protestele pentru DN76, pune accentul pe urgentarea finalizării acestui proiect atât de necesar pentru localnici.


DAN POPA, candidat USR-PLUS la Consiliul Județean Bihor
"Am luat decizia ca prin implicarea noastră în politică și prin apartenența la un partid politic, să ne ușurăm munca, în sensul în care să putem milita oficial pentru obținerea de fonduri, europene sau naționale sau locale pentru deblocarea lucrărilor Centurii Beiușului, pentru terminarea drumului național 76."

 

Candidații USR-PLUS subliniază că zona județului Bihor necesită numeroase investiții în mai multe domenii de interes pentru cetățeni și susțin că prin devotament si perseverență, vor reuși să realizeze tot ceea ce își propun.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tronsonul de autostradă Iernut - Chețani, deschis circulației ( 18 Septembrie 2020 )

  O nouă arteră rutieră importantă, deschisă circulației! Tronsonul Iernut - Chețani, parte din Autostrada Transilvania, însemnând aproape 18 kilometri de șosea în plus, a fost inaugurat, astăzi. La inaugurarea tronsonului...

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 • Românilor li se recomandă să amâne călătoriile ( 20 August 2020 )

  Ministerul Afacerilor Externe le cere românilor să plece în străinătate doar dacă deplasările sunt esențiale.Recomandarea este făcută ținând cont de contextul evoluției pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum și al măsurilor adoptate de autoritățile române pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. 

 • Bani pentru dublarea numărului de gospodării racordate la gaze ( 20 Iunie 2020 )

  Executivul va aloca un miliard de euro, în următorii șapte ani, pentru extinderea rețelei de gaz din România! Este declarația premierului Ludovic Orban, aflat în județul Suceava, unde a participat la punerea în funcțiune a rețelei de gaze naturale din comuna Moara. 

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2