Date companie
 
 
 
 

Regalul teatral Masca, organizat cu ocazia împlinirii a 24 de ani de existență, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, masca, aniversare, teatrul, malaimare, workshop, vernisaje
 

Teatrul Masca a împlinit în acest weekend 24 de ani. Aniversarea s-a desfășurat pe parcursul a trei zile. Actorii au susținut workshop-uri pe diverse teme, cum ar fi comedia dell`arte, improvizație, mască, montaj și rostire. Nu au lipsit nici spectacolele și nici vernisajele de fotografie, desfășurate în sălile de spectacol, dar și în aer liber.

COSMIN CREȚU, actor, Teatrul Masca "Mă simt ca acasă! Aici îmi văd de personajul căruia îi dau viață mereu și de viața mea, care reflectă mereu în el."

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Am preferat să amplific un pic întâmplările de anul acesta și pentru un alt motiv, pentru că dincolo de spectacolele pe care le jucăm, mai mult decât în alți ani, am provocat actorii de vârf ai teatrului să treacă bariera și să devină niște profesori. "

Directorul teatrului Masca, Mihai Mălaimare i-a felicitat pe actorii teatrului, pentru profesionalismul pe care l-au dobândit pe scenă de-a lungul anilor.

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Îi felicit pe colegii mei, actorii, le urez și lor și spectatoriloe noștri " La mulți ani "!"

Înființat în mai 1990, sub direcția lui Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă și expresie corporală din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani ( 19 Iulie 2019 )

  Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir.

 • Noaptea Muzeelor, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” ( 19 Mai 2019 )

  A 15-a ediție a Nopții Muzeelor a atras, sâmătă noaptea, mulțime de vizitatori. Evenimentele organizate în muzee și alte spații culturale diverse din 32 de județe au inclus expoziții, intervenții inedite, experimente artistice, proiecții...

 • ”Simfonia Apei”, la fântânile de la Piața Unirii ( 4 Mai 2019 )

  A doua ediție a evenimentului ”Simfonia apei” debutează, în această seară, la ora 21, la Fântânile Urbane din Piața Unirii din București. Anul acesta, spectacolele de apă de la fântâni vor avea patru tematici menite a...

 • Liviu Dragnea, ironizat pe scena Teatrului de Comedie pentru ”nimic” ( 22 Aprilie 2019 )

  Liviu Dragnea a fost ironizat de actori ai Teatrului de Comedie din Bucuresti! Asta s-a întâmplat după episodul de la Dumbraveni, județul Suceava, când un cetățean l-a infuriat spunându-i că PSD n-a facut "nimic" pentru români.

 • Concert aniversar Azur, la Sala Palatului ( 27 Martie 2019 )

  Patru decenii de Azur! Îndrăgita formație marchează aniversarea celor 40 de ani de activitate cu un mega-concert, sub genericul ”Petrecere la Palat”, ultimul pe care trupa fondată de Nelu Vlad îl va mai susține. Azur va concerta la Sala Palatului...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2