Date companie
 
 
 
 

Romanii au dat mielul pe shaorma

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : paste, shaorma
 

În ziua de Paște, tinerii au luat cu asalt și shaormeriile din Capitală. Au lăsat drobul și friptura de miel, pentru o lipie cu pui sau cu vită și cartofi prăjiți. Pentru că este ieftină și se găsește la orice colț de stradă, shaorma s-a vândut ca pâinea caldă.

AMBIANTA: "Varza alba, varza rosie, castraveti, rosii, usturoi? Nu. Atat. Serviti aici, sau la pachet? La pachet."


VOX bucătar: "Cele mai cautate produse au fost cele de pui, si, pe ziua de azi au fost vandute cam in jur de 500 de lipii."

VOX: "Prea mult miel strica si am zis sa facem o combinatie."

Un lucru este cert, shaormeria este o afacere care merge indiferent de sărbătoare. Un studiu arată că, zilnic, românii devorează în jur de două sute de mii de shaorme.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2