Date companie
 
 
 
 

Românii se înghesuie să-și plăteascã taxele și impozitele locale, pentru a beneficia de reducerea de 10%

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : taxe, reduceri
 

Românii se înghesuie să-și plăteascã taxele și impozitele locale, pentru a beneficia de reducerea de 10%, valabilă până la sfârșitul acestei luni. În București, oamenii s-au adunat la ghișee, încã din zorii zilei.

VOX: "Am fost și ieri la coadă. La ora 10.00 era aceeași situație, la ora 15.00 aceeași situație, (...) Și nu ați apucat sã plãtiți? Nu, nu, nu."

Așteptarea, însã a meritat pentru cei care au dorit sã obținã reducerea de zece la sută, mai ales cã, fațã de anul trecut, au avut mai mult de plãtit.

VOX:" Am plãtit 120 anul trecut și anul ãsta 145.

VOX:" -Cât vine reducerea? -20 de lei și 30 de bani, cam așa ceva."

VOX:" -E lume multã care stã la coadã (...). - Da, da, am venit la 8.00 fix aici și era coadă pânã aproape de chioșcul ãla, (...) avea mai mult de 50 de metri coada? -Da, aproape de chioșcul acela."

Cei care nu vor sã stea la coadã au câteva alternative.

VOX:" Noi mai avem și prin sistemele de platã prin infochioșcuri din marile centre comerciale de pe raza Sectorului 6, avem unul chiar aici lângã noi, care funcționeazã 24 de ore din 24, precum și prin ghișeul.ro. "

Reducerile de 10% pentru taxe și impozite se aplicã tuturor celor care plãtesc integral dările către stat pânã la 31 martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cozi pentru plata taxelor ( 19 Mai 2020 )

  La câteva zile după ridicarea stării de urgență, românii dau năvală să-și plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. 

 • Diplomele românilor pentru studii în străinătate, echivalate gratuit ( 8 Februarie 2020 )

  Românii care au studiat în străinătate își vor putea echivala gratuit diplomele în țară! Astfel, cetățenii români care vor să se întoarcă în țară, se pot angaja sau își pot continua studiile fără a mai plăti aceste taxe.

 • Atenționare de călătorie pentru Ungaria ( 10 August 2019 )

  Avertizare de călătorie in Ungaria! Cetățenii români care doresc să călătorească în țara vecină sau o tranzitează sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe că sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria nu va fi disponibil, începând...

 • Protestul taximetriștilor ( 13 Februarie 2019 )

  Protest de amploare al taximetriștilor, în Capitală! Sute de șoferi și-au adus taxiurile în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului. Ei au acuzat ilegalitățile practicate de platformele online de transport și au solicitat modificarea legii taximetriei.

 • Dobânzile depozitelor la bănci vor scădea, potrivit guvernatorului BNR ( 12 Februarie 2019 )

  Guvernatorul BNR, dezvăluiri importante în cadrul audierii de la Comisia Economică a Senatului! Mugur Isărescu a precizat că "taxa pe lăcomie", aplicată pe activele financiare ale băncilor este un eșec total. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2