Date companie
 
 
 
 

Românii se înghesuie să-și plăteascã taxele și impozitele locale, pentru a beneficia de reducerea de 10%

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : taxe, reduceri
 

Românii se înghesuie să-și plăteascã taxele și impozitele locale, pentru a beneficia de reducerea de 10%, valabilă până la sfârșitul acestei luni. În București, oamenii s-au adunat la ghișee, încã din zorii zilei.

VOX: "Am fost și ieri la coadă. La ora 10.00 era aceeași situație, la ora 15.00 aceeași situație, (...) Și nu ați apucat sã plãtiți? Nu, nu, nu."

Așteptarea, însã a meritat pentru cei care au dorit sã obținã reducerea de zece la sută, mai ales cã, fațã de anul trecut, au avut mai mult de plãtit.

VOX:" Am plãtit 120 anul trecut și anul ãsta 145.

VOX:" -Cât vine reducerea? -20 de lei și 30 de bani, cam așa ceva."

VOX:" -E lume multã care stã la coadã (...). - Da, da, am venit la 8.00 fix aici și era coadă pânã aproape de chioșcul ãla, (...) avea mai mult de 50 de metri coada? -Da, aproape de chioșcul acela."

Cei care nu vor sã stea la coadã au câteva alternative.

VOX:" Noi mai avem și prin sistemele de platã prin infochioșcuri din marile centre comerciale de pe raza Sectorului 6, avem unul chiar aici lângã noi, care funcționeazã 24 de ore din 24, precum și prin ghișeul.ro. "

Reducerile de 10% pentru taxe și impozite se aplicã tuturor celor care plãtesc integral dările către stat pânã la 31 martie.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Atenționare de călătorie pentru Ungaria ( 10 August 2019 )

  Avertizare de călătorie in Ungaria! Cetățenii români care doresc să călătorească în țara vecină sau o tranzitează sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe că sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria nu va fi disponibil, începând...

 • Protestul taximetriștilor ( 13 Februarie 2019 )

  Protest de amploare al taximetriștilor, în Capitală! Sute de șoferi și-au adus taxiurile în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului. Ei au acuzat ilegalitățile practicate de platformele online de transport și au solicitat modificarea legii taximetriei.

 • Dobânzile depozitelor la bănci vor scădea, potrivit guvernatorului BNR ( 12 Februarie 2019 )

  Guvernatorul BNR, dezvăluiri importante în cadrul audierii de la Comisia Economică a Senatului! Mugur Isărescu a precizat că "taxa pe lăcomie", aplicată pe activele financiare ale băncilor este un eșec total. 

 • Ordonanța privind ”taxa pe lăcomie”, publicată în Monitorul Oficial ( 29 Decembrie 2018 )

  Ordonanța de urgență privind noile măsuri fiscale a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial. Noile măsuri vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2019. Astfel, prețurile gazelor naturale și energiei electrice vor fi plafonate...

 • OUG privind noile măsuri fiscale, adoptată de Guvernul Dăncilă ( 22 Decembrie 2018 )

  Guvernul Dăncilă a adoptat, aseară, ordonanța de urgență care prevede suprataxarea activelor bancare, plafonarea prețului gazelor și energiei electrice și modificarea Pilonul II de pensii. Astfel, documentul prevede ca băncile...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2