Date companie
 
 
 
 

Scandal cu împușcături, pe o stradă din Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, impuscaturi, brasov, tineri, pistol, strada
 

Scandal cu împușcături, pe o stradă din municipiul Brașov! Doi tineri au băut până în zori, într-un club, după care s-au luat la bătaie în fața localului. În timp ce unul dintre scandalagii s-a bazat pe propriii pumni, celălalt a scos pistolul, astfel că ambii au ajuns la spital.

VOX "Am intervenit cu două echipaje S.M.U.R.D., pentru acordarea primului ajutor, la două persoane. Vorbim de un bărbat în vârstă de 30 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul tibiei drepte și un alt bărbat, de 34 de ani, care a suferit un traumatism craniocerebral!"

AMBIANȚĂ "Arma a fost găsită imediat după comiterea faptei, de colegii de la Secția 1 de poliție Brașov. Este vorba despre un pistol neletal, cu muniție din cauciuc!"

LIVIU NAGHI, comisar șef, I.P.J. Brașov "Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, infacțiune la regimul armelor."

Bărbatul care a tras are permis de port-armă, însă nu avea voie să folosească pistolul sub influența băuturilor alcoolice și în locuri publice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2