Date companie
 
 
 
 

"Școala altfel", la Centrul Național Media

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National TV, scoala 59, CNM
 

Saptamana altfel a marcat ziua portilor deschise la Centrul National Media. Elevii au lasat manualele deoparte pentru a intelege ce inseamna munca in televiziune. Ei au vizitat atat National TV, National 24 plus si Favorit precum si postul de radio National FM. Cei mici au avut ocazia sa afle cat mai multe lucruri despre cum se realizeaza o emsiune tv sau un jurnal de stiri. Rand pe rand, elevii au fost intampinati in studioul virtual, au inteles ce inseamna o regie de emisie sau cum se editeaza un material informativ. Cel mai interesant moment al vizitei ? In platoul emisiunii Sa v-amintiti Duminica, unde copiii au putut interactiona cu indragita solista de muzica usoara, Corina Chiriac.

AMBIANTA

Urmatoarea oprire a fost cea din studioul radioului National FM. Gazde au fost Gabi Jugaru si Denis Ciulinaru. Cei mai îndrăzneți au urcat la pupitrul de prezentator și au încercat, pentru câteva minute, să țină ritmul.

AMBIANTA

Incantati de cele vazute, la final, copiii au promis ca vor reveni si ca si-ar dori sa lucreze intr-o institutie media.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Național TV, locul 5, în privința publicului urban comercial, în prime-time ( 1 Ianuarie 2020 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2019! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Moș Crăciun, întâmpinat cu poezii și colinde de către copii, la Centrul Național Media ( 18 Decembrie 2019 )

  Momente magice la Centrul Național Media! Moșul a venit tocmai de la Polul Nord cu tolba încărcată cu multe daruri pentru zeci de copii. Micuții l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și colinde, care mai de care mai frumoase, în studiourile Național TV. Moș Crăciun i-a întrebat pe cei mici dacă au ascutat de părinți, dacă au învățat bine la școală sau dacă s-au descurcat cum trebuie la grădiniță.

 • Elevi în vizită la Național TV ( 10 Mai 2019 )

  În vizită pe platourile Centrului Național Media! Elevii de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din municipiul Sebeș, au venit să afle secretele televiziunii și ale radioului. Aceștia și-au început turul la Național FM, urmat de vizita în platoul emisiunii Miezul Problemei, unde au stat de vorba cu prezentatorul emisiunii, Denis Ciulinaru. 

 • Național TV, în topul preferințelor românilor și în 2018 ( 1 Ianuarie 2019 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2018! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. Dacă vorbim despre publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în 2018, Național TV a fost a patra televiziune din România, în prime-time, din 66 de televiziuni monitorizate de prestigiosul institut american Kantar media, depășind TVR1, Prima TV, Antena3, România TV, Realitatea TV sau Digi 24.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2